pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Maminky online: na předporodní přednášky se můžete přihlašovat přes internet

Prostějovská nemocnice nabízí nastávajícím maminkám pohodlnější a rychlejší způsob objednání předporodních lekcí přes internet. Nyní se mohou hlásit na kurzy a přednášky v jakoukoliv denní dobu.

Možnost online objednávky na přednášky předporodní přípravy v Nemocnici Prostějov platí jak pro stávající, tak i pro nové zájemkyně o lekce z kurzu předporodní přípravy. Pro úspěšné online objednání stačí zadat jméno, příjmení, datum narození, telefon a e-mailovou adresu a vybrat termín či termíny, o které má žena zájem, a to na této webové adrese.

Výhody přitom online objednávkový systém přinese jak nastávajícím maminkám, tak zdravotníkům. „Pacientky se mohou objednávat v jakoukoliv denní dobu a v objednávkovém systému zjistí všechny potřebné informace, od termínů až po místo konání. A personálu zase odpadne mnohdy zdlouhavé vysvětlování a potvrzování objednávek,“ shrnuje Věra Tisoňová, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov.

Lekce předporodní přípravy v Nemocnici Prostějov probíhají jedenkrát měsíčně, a to vždy ve čtvrtky od 11.00 do 13.00 hodin. Možnost online přihlašování přitom mají maminky až do desáté hodiny ranní daného dne. Cena jedné lekce je 200 korun, přičemž většina zdravotních pojišťoven na její úhradu přispívá. Nejbližšími termíny předporodních lekcí je aktuálně 23. únor, 16. březen a 20. duben.

Kurzy předporodní přípravy jsou zaměřeny na přípravu k porodu i jednotlivé porodní fáze, především pak na praktické rady ohledně správného dýchání či možných úlevových poloh. „Maminkám také poradíme kdy se vydat do porodnice a co si s sebou sbalit, a to nejen na dobu porodu, ale i na nejbližší dny po porodu,“ uzavírá Věra Tisoňová. 

Tisková zpráva | Foto AGEL | Zdroj Radka Miloševská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.