čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Ve šternberské nemocnici se letos narodilo pětisté miminko, je jím malý David z Litovle

Zdravotníci porodnice Nemocnice Šternberk, která je členem skupiny AGEL, přivedli ve čtvrtek 29. června na svět letošní pětisté miminko. Malý jubilant se narodil krátce před šestou hodinou ranní s mírami 50 centimetrů, 3500 gramů a dostal jméno David.

Šťastné mamince, která rodila poprvé a do Šternberku přijela z Litovle, přišlo osobně pogratulovat vedení Nemocnice Šternberk. „Rád bych mamince i malému Davidovi popřál hodně štěstí, zdraví a radosti do dalších let a zároveň také poděkoval za důvěru, když při výběru porodnice zvolila právě tu naši,“ uvedl MUDr. Marek Polách, člen představenstva Středomoravské nemocniční. Kromě gratulací obdržela novopečená maminka také dárkový balíček s novorozeneckou kosmetikou.

Porodnice Nemocnice Šternberk nabízí budoucím maminkám samostatné uzavřené porodní boxy, které poskytují rodičce i jejímu partnerovi maximální soukromí. Součástí těchto boxů jsou kromě speciálních polohovacích lůžek také rehabilitační balony, žíněnky, stolička, sprcha, křeslo či rádio s CD přehrávačem. Nejmodernější porodní místnosti tak umožňují nespočet alternativních způsobů vedení porodu.  Po porodu je samozřejmostí bonding i zavedený systém rooming-in na oddělení šestinedělí.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.