čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

FOTOGALERIE a VIDEO: Hanáci poprvé doma vyhráli! Aneb dvě trefy Knotka a rozzlobený Švrček

FOTOGALERIE: Hanáci poprvé doma vyhráli! Knotek vstřelil dvě branky

pátek, 25. září 2020, 22:45

Olomoučtí hokejisté doma porazili Pardubice v poměru 3:2 a připsali si druhé vítězství v sezoně. Domácí poslal do vedení hned ve druhé minutě Jan Káňa, který nachytal hostujícího brankáře. I přes vyrovnání soupeře Kohouti zabrali a odskočili Dynamu o dvě branky, které obě vsítil Jan Knotek. Pardubice stihli jen jednou korigovat, takže tři body brali Hanáci.

HC Olomouc - HC Dynamo Pardubice 3:2 (1:1, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 2. J. Káňa II (Kucsera, Kolouch), 35. J. Knotek (Handl), 44. J. Knotek (Nahodil, Škůrek) - 18. Tybor (R. Kousal, Blümel), 54. Holland (J. Mikuš). Rozhodčí: Pešina, Šindel - Brejcha, Gerát. Vyloučení: 2:4, navíc Švrček (Olomouc) 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 1000 (omezený počet).

 

Sestavy:

Olomouc: Konrád - Škůrek, Ondrušek, Valenta, Švrček, Dujsík, Vyrůbalík, A. Rutar - V. Tomeček, J. Knotek, Handl - Kucsera, Kolouch, J. Káňa II - Navrátil, Nahodil, Olesz - Bambula, Gřeš, Burian. Trenéři: Moták a Tomajko.

Pardubice: Kantor - Vála, Nakládal, J. Mikuš, Zacharčuk, J. Kolář, Holland - Blümel, R. Kousal, Tybor - Mandát, Poulíček, Svačina - M. Kaut, Claireaux, T. Zeman - M. Kratochvil, Anděl, M. Machač. Trenér: Razým.

Ohlasy trenérů:

Jan Tomajko (HC Olomouc): „Věděli jsme, že to bude těžký zápas. V předchozím utkání Pardubičtí výborně bruslili a byli velice bojovní. To se potvrdilo i dnes. Jsme rádi, že jsme se dostali do vedení, nicméně za stavu 3:1 jsme si vytvořili šance, ze kterých jsme mohli definitivně rozhodnout, což se nepodařilo. Naopak Dynamo snížilo, díky čemuž byl závěr utkání z naší strany nervózní. Naštěstí jsme ale tu koncovku zvládli."

Michal Mikeska (HC Dynamo Pardubice): „Věděli jsme, co nás čeká. Olomouc je houževnatým soupeřem, na což jsme se připravovali. Nicméně těch věcí, co nás nevedou k úspěchu, tam dnes bylo hodně. Můžu ale říct, že od třetího gólu domácích jsme hráli solidně, z čehož pramenilo i snížení. Bohužel to ale na víc nestačilo."

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.