úterý 19. března 2024 Josef

Ostatní sporty

Silou lví, vzletem sokolím! Sokolský běh republiky spustil registrace běžců

Také nedočkaví se dočkali – dneškem se otevřely registrace na letošní běhy k oslavám naší republiky pohybem. Již 5. ročník Sokolského běhu republiky přivítá sokoly i širokou veřejnost na největší běžecké oslavě 28. října.

Na červnový závod Ecce Homo se přihlásilo rekordních 213

Organizační výbor AMK Ecce Homo jede na plné obrátky a připravuje největší událost sezóny - Mistrovství Evropy v závodech do vrchu Ecce Homo. Nicméně, nejedná se o jedinou akci, kterou nás letos čeká.

Přijďte si příští sobotu zazávodit na Olomouckou dvacítku v chůzi

Atletický klub Olomouc pořádá v sobotu 15.4.2023 57. ročník Olomoucké dvacítky v chůzi v Smetanových sadech. Součástí závodu je Mistrovství ČR na 20 km a světová série chodeckých závodů World Race Walking Tour.

Memoriál Marka Tisoňe - druhý ročník bojových zápasů předních českých a zahraničních fighterů v Pavilonu A na olomouckém Výstavišti Flora

V Olomouci se bude konat druhý ročník Memoriálu Marka Tisoňe, na kterém se představí přední bojovníci české i zahraniční scény. Večer bude obsahovat šestnáct zápasů od dětí až po profesionály včetně boje o mezinárodní profesionální titul.

Tři zlaté medaile si odnáší z halového mistrovství z olomouckého atletického klubu

Olomoucká atletika dokázala opět ukázat svou sílu na vrcholu halové sezóny. Tentokrát se závodníci a závodnice představili na juniorském a dorosteneckém mistrovství v ostravské hale a zanechali po sobě vynikající výsledky.

Z Halového mistrovství České republiky mužů a žen v atletice si Olomouc dovezla bronz

V Ostravě se minulý víkend 18. - 19.2.2023 uskutečnilo halové mistrovství ČR mužů a žen. Olomoucká atletika může být hrdá na rekordní počet účastníků. Celkem čtrnáct závodníků se zapojilo do boje o cenné kovy.

Olomouc po 71 dnech doma v utkání vodního póla

Hanáci se v letošní sezóně trápí. Svěřenci trenéra Jiřího Dittmera odehráli pět prvoligových zápasů.

Volejbalistky na domácí půdě tentokrát nezazářily. Zato Ostravanky ano

Nabitý program extraligy volejbalistek pokračoval prakticky ihned po skončení vánočních svátků zápasy 17. kola.

Před lety jeden z nejmodernějších lyžařských areálů. Příčná je ale nyní k prodeji

Radnice ve Zlatých Horách na Jesenicku nabídla k prodeji svůj lyžařský areál Příčná. Město jej vybudovalo za pomoci evropských dotací, poprvé se lyžařům otevřelo v březnu 2007. Tehdy šlo o jedno z nejmodernějších středisek v Jeseníkách, stavba...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.