úterý 19. března 2024 Josef

Fotbal

Sigma Olomouc remizovala s Bohemians Praha 2:2

pondělí, 10. dubna 2023, 22:32Fotbal

Sigma Olomouc remizovala s Bohemians Praha 2:2

Sigma Olomouc remizovala s Bohemians Praha 2:2 v nedělním zápase FORTUNA:LIGY. Sigma měla více šancí, ale nedokázala je proměnit.

Olomoucká Sigma propadá na šesté místo po prohře 0:4 proti Slavii

Sigma Olomouc se ve fotbalovém utkání utkala se Slavií Praha v Olomoucké bráně. První poločas byl poměrně vyrovnaný, obrana Sigmy se snažila krotit útoky Slavie.

Devět hráčů Sigmy pozváno do mládežnických kádrů české reprezentace, včetně hráčů B-týmu. Další mohou být nominováni

Devět hráčů Sigmy bylo pozváno do mládežnických kádrů české reprezentace, včetně hráčů B-týmu. Někteří další hráči mohou být nominováni a mohou pomoci českým týmům v kvalifikaci na Mistrovství Evropy.

Sigma o víkendovém utkání podlehla Karviné

pondělí, 20. března 2023, 20:47Fotbal

Sigma o víkendovém utkání podlehla Karviné

Karviná porazila B-tým Olomouce 1:0 po brance z penalty v 58. minutě a posunula se na třetí místo v tabulce, což jim zajistilo účast v baráži o první ligu. Olomouc se nyní připravuje na další zápas proti Líšni.

Sigma remizovala s Prostějovem

středa, 15. března 2023, 22:00FotbalProstějovsko

Sigma remizovala s Prostějovem

Olomouc a Prostějov sehrály napínavé hanácké derby v osmnáctém kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, přestože mezi nimi byl jen jednobodový rozdíl v tabulce.

Sigma remízovala s Viktoriíí Plzeň

úterý, 7. března 2023, 20:17Fotbal

Sigma remízovala s Viktoriíí Plzeň

Dvaadvacáté ligové kolo nabídlo duel mezi druhou Plzní a pátou Olomoucí. Hanáci si chtěli udržet pozici v titulové šestce, domácí Viktoria by v případě výhry získala první místo.

Martin Pospíšil se opět připojuje k týmu Sigma

Záložník Martin Pospíšil se stane nejnovější posilou olomoucké Sigmy. Technický záložník, který se podílel na triumfech v českém poháru a superpoháru v roce 2012, se po devíti letech vrací domů na Hanou.

Olomoucké Sigmě pomohla penalta v poslední minutě

1957 diváků zamířilo v chladném počasí na Andrův stadion, kde se konal duel mezi Olomoucí a Pardubicemi. Domácí chtěli ukončit sérii čtyř remíz za sebou a poprvé na jaře zvítězit. Hosté by se jakýmkoli bodovým ziskem odlepili z posledního místa.

Třetí zápas Sigmy přinesl třetí remízu

středa, 15. února 2023, 17:10Fotbal

Třetí zápas Sigmy přinesl třetí remízu

Olomoucká Sigma a Hradec Králové sehráli vyrovnaný zápas s cílem získat tři body a posunout se v tabulce. Navzdory mnoha šancím se nakonec zápas skončil remízou 2:2.

Sobotní fotbalové derby nepřineslo vítěze

pondělí, 6. února 2023, 14:21Fotbal

Sobotní fotbalové derby nepřineslo vítěze

Sigma Olomouc se v rámci 18. kola FORTUNA:LIGY střetla s 1. FC Slovácko v Uherském Hradišti. Oba týmy bojovaly o čtvrté místo v tabulce, ale zápas skončil bez branek a obě strany si odnesly po bodu. Sigma zůstává na čtvrtém místě.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.