čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Vyhledávání

Nalezené články: "horčice"

Gurmáni, pozor! Za pomoci Skyru Bohušovické mlékárny se dají připravit nejrůznější dobrůtky

Rybí pomazánka ze Skyru? Že to zní dobře? A stejně tak chutná! Nemluvě o následné sladké tečce, kdy jsme si v redakci užili mražený Skyr jogurt. Ale od začátku…

Návštěvníky přesvědčujeme, ať zkusí něco nového, říká majitelka American Grill

S Klárou Zmeškalovou jsme se v její restauraci American Grill na třídě Kosmonautů v Olomouci sešli, abychom si povídali o tom, co je a není burger, proč je důležité používat v kuchyni čerstvé suroviny i o tom, jaká je situace na trhu práce. Když...

Test plnotučných hořčic ukázal, že obsahují méně éček než za totality

Tučná, masitá nebo nevýrazná jídla jsou rázem pikantnější, když se k nim přidá hořčice. K její výrobě nejsou konzervanty nutné, přesto je někteří výrobci přidávají. Časopis dTest otestoval 16 plnotučných hořčic a zjistil, že obsah cukru a tuku u...

DRBNA VAŘÍ: Co s kilem mirabelek? Do marmelády!

Vzpomínám si na jednu moji skvělou profesorku, která strávila kus svého života na cestách s manželem diplomatem a tak poznala spoustu rozličných kultur a hlavně lidí. A tahle moje milá profesorka, ze které se postupně stala také jedna z přítelkyň,...

Čtyři potraviny, které vás zahřejí i v největším mrazu

S novým rokem konečně přírodu ovládla paní Zima. Sníh zkrášlil krajinu, mráz ozdobil okna, ale člověk by se rád zahřál. Jenže jak, bez tří vrstev svetrů a bez alkoholu? Stačí lehce obohatit jídelníček o několik zahřívacích potravin.

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "horčice"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "horčice"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.