pondělí 6. května 2024 Radoslav

Vyhledávání

Nalezené články: "kvašený"

Burčáková sezona je v plném proudu. Víte, jak poznat kvalitní nápoj?

Zhruba od konce srpna do konce října, v závislosti na sezoně, si každý rok můžeme dopřát burčák. Jeho milovníci tvrdí, že má blahodárné účinky na organismus. Často se ale stává, že si někde u silnice zakoupíme pouhou přeslazenou a předraženou šťávu,...

Jadrošova Krčma přečkala karanténu díky štamgastům. Pivo od Jadrníčka si teď dáte i na zahrádce

Protipandemická opatření citelně zasáhla všechna místa, kde lidé rádi tráví svůj čas. Stejný osud potkal i podnik, který před dvěma lety otevřel náměštský Pivovar Jadrníček nedaleko obchodního domu Timpo v Neředíně. Jadrošovu Krčmu udrželi při...

Začíná se prodávat burčák. Jak poznáte, že nekupujete jen částečně zkvašený hroznový mošt či ředěný vodou?

Na přelomu léta a podzimu se začíná burčák prodávat na každém rohu a nechybí prakticky na žádném trhu, jarmarku či podobné akci. Nabízejí ho také vinárny a další kamenné provozovny. Prodávat se smí od počátku srpna do 30. listopadu. Ne vždy jde ale...

Burčáková sezóna začíná, dejte si ale pozor na jeho kvalitu

Běžně začíná sezóna burčáku až v polovině srpna. Díky tropickému počasí a rekordně brzké sklizni vína se letošní burčák objevil na pultech už dříve. Spotřebitelská organizace dTest se podívala na to, jak probíhají jeho kontroly, jaká jsou jejich...

Projekt Kombucha spustil crowdfundingovou kampaň na Hithitu. Částku využijí na nové technologie

Již minulý týden spustili Ondřej Šustr s Jiřím Vyzourkem kampaň na crowdfundingovém webu Hithit. Jako cíl si stanovili 200 000 korun, ze kterých by rádi financovali vývoj dalších příchutí. Nasbíraná částka jim také pomůže zrychlit a zefektivnit...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "kvašený"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "kvašený"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.