pátek 26. dubna 2024 Oto

Policie hledá muže, který se s kradenou kartou pokoušel vybrat peníze a několikrát s ní v Olomouci zaplatil

Policie v těchto dnech zjišťuje identitu muže, který prováděl několik transakcí s kradenou platební kartou, která byla odcizena v jednom z olomouckých supermarketů. Nepoznáváte muže na záběrech z kamery?

Ke krádeži peněženky s celým obsahem, ve které se, kromě jiných věcí, nacházela i předmětná platební karta, došlo 1. února 2017 kolem jedenácté hodiny dopoledne v jednom z olomouckých supermarketů.

„Při prověřování případu jsme zjistili, že někdo neznámý prováděl ještě téhož dne, kdy byla platební karta odcizena, několik transakcí v Olomouci. Pokusil se nejen o několik výběrů prostřednictví olomouckých bankomatů, ale také o několik plateb v olomouckých prodejnách. Ve třech případech prostřednictvím karty provedl platby, a to v celkové výši za 225 korun," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Pokud byste někdo muže z fotografií poznal nebo by disponoval informacemi, které by vedly k jeho ztotožnění, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 3 buď osobně nebo telefonicky na adrese Smetanova 14, Olomouc, tel. 974 766 711, nebo prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.