pátek 26. dubna 2024 Oto

Zlín si na Andrově stadionu zahraje v rámci Evropské ligy proti Kodani, Moskvě a Sheriffu Tiraspol

FC Kodaň, Lokomotiv Moskva a Šerif Tiraspol. Soupeři, jenž na ševce čekají v základní skupině Evropské ligy. Rozhodl o tom páteční los v Monaku, kterému osobně přihlíželi manažer Zdeněk Grygera a majitel Zdeněk Červenka.

Ševcům se vyhnuli atraktivní soupeři, přesto zlínské fotbalisty čeká šest velmi náročných utkání. Zlínští si zahrají na krásných stadionech, domácí prostředí pak budou mít jistě také v Olomouci.

„Je to pro nás novinka, takže to pro nás bude určitě velký zážitek. Tahle otázka je spíše na fanoušky, kteří určitě čekali atraktivnější soupeře. Pro ty bude los asi spíše zklamáním, ale pro nás bude každý zápas v Evropské lize obrovská zkušenost. Určitě nejatraktivnějším soupeřem bude Kodaň, nejsilnějším pak asi Lokomotiv,“ řekl bezprostředně po losu kapitán Tomáš Janíček, který soupeře odmítá podcenit. „Je to zkreslující. V této fázi už nejsou lehcí soupeři. Myslím si, že každý zápas bude složitý a záležet bude především na aktuální formě,“ dodal Janíček.

"Když zvedli lístek s FC Zlín, uvědomili jsme si, čeho jsme vlastně dosáhli. V první chvíli jsme nevěděli, do které skupiny vlastně patříme. Poté jsme zjistili soupeře a naše pocity? Sice ne tak atraktivní, ale věříme, že snad hratelní. Sílu týmů poznáme až v samotných zápasech. Čekají nás náročné týdny, ale všichni se na to už moc těšíme,“ přidal svůj komentář Zdeněk Grygera.

Tisková zpráva | Foto FB FOOTBALL CLUB ZLÍN

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.