pátek 19. dubna 2024 Rostislav

V září se uskuteční první Olomoucký pivní maraton. Máte odvahu?

Startuje historicky první Olomoucký pivní maraton! V sobotu 23. září 2017 od 11:00 na Horním náměstí, odkud soutěžící vyběhnou do celého města. Jednotlivci nebo maximálně tříčlenná družstva se utkají v běhu přes překážky – olomoucké partnerské hospůdky!

Pokud chceš s partou zažít kopec srandy, nebo jen rád/a piješ pivo a chtěl/a bys zažít neobyčejnou soutěž, neváhej se tohoto maratonu zúčastnit a přihlas se na stránce www.pivnimaraton.cz! Registrace se pro účastníky závodu rozběhne již od pondělí 14. 8. 2017! Ovšem pozor, maratonu se můžeš zúčastnit, pouze pokud ti bylo 18 let!

A jaká jsou pravidla? Ženy, jakožto křehčí stvoření, si mohou vybrat, zda budou pít malá či velká piva. Každý soutěžící bude za vypité pivo do své průkazky ze zapojených podniků dostávat razítka. Účastníky rozdělíme do skupin a každé určíme výchozí a jednu povinnou „zastávku“. Další lokály si pak běžec vybere sám, dle své vlastní herní strategie.

Místní hospody a restaurace, které se doposud nezapojily, mají stále šanci stát se součástí závodu, ještě je stále několik volných míst. Tak neváhejte přilákat závodníky právě do Vašeho podniku!

„Na Facebooku už má událost přes 3 tis. zájemců a každým dnem přibývají další. A to do závodu zbývají ještě měsíc a půl“ pochvaluje si hlavní organizátor a zároveň dodává, že takovou účast ani on sám nečekal.

Konkurence bude sice veliká, ale vítězem se může stát opravdu každý. Tak neváhej, přijmi tuto výzvu a utkej se o titul Zlatý pivař/ka!

První ročník Olomouckého pivního maratonu bude určitě stát za to a stane se tradiční akcí pořádanou v našem městě. Proto neváhej a zaregistruj se včas, ať jsi určitě u toho!

Další informace a novinky o maratonu sledujte na Facebooku!

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.