pátek 26. dubna 2024 Oto

Žena narazila na sjezdu z dálnice u Velké Bystřice se svým autem do stojícího policejního vozu, tři zranění

Jednatřicetiletá žena ve čtvrtek nabourala na Olomoucku do policejního vozu, který byl u vyšetřování předchozí nehody. Dva policisté i řidička byli zraněni, skončili v nemocnici.

Účastníci střetu utrpěli většinou zhmožděniny, jeden z policistů měl otřes mozku. Nehoda se stala na sjezdu dálnice D35 v úrovni Velké Bystřice.

K nehodě podle policie došlo kolem 09:30. „Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že policejní vozidlo šetřilo jinou dopravní nehodu nákladního auta, které se střetlo se zvěří. Stálo při pravém okraji pravého jízdního pruhu, přičemž policisté měli na vozidle rozsvícena výstražná světla. Z prozatím přesně nezjištěných příčin do nich zezadu narazila řidička osobního vozidla," řekl dnes mluvčí policie Petr Piňos.

Podle mluvčího krajské záchranné služby Zdeňka Hošáka zasahovaly na místě dvě posádky záchranné služby, které odsud odvezly tři zraněné. Podle informací šlo o řidičku a dva policisty. „Jednatřicetiletá žena utrpěla zhmožděniny, sedmadvacetiletý muž měl otřes mozku a další pětatřicetiletý muž utrpěl zhmožděniny hrudníku," řekl Hošák.

Okolnosti nehody policie vyšetřuje, stejně jako míru zavinění a výši vzniklé škody. Alkohol byl u všech vyloučen dechovými zkouškami. Provoz v místě nehody byl řízen po dobu vyšetřování nehody a jejího odstraňování kyvadlově, ve 13:00 byla komunikace zcela zprůjezdněna, doplnil Piňos.

Čtěte více:

  1. POČASÍ NA PÁTEK: Nebudete tomu věřit, ale bude ještě lépe, než včera 
  2. Zemřel Chris Cornell, zpěvák legendárních Soundgarden 
  3. Policisté našli v parku mrtvého bezdomovce 

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.