čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Dopravu v Olomouci zkomplikují uzavírky dvou silnic

Dopravu v Olomouci v druhé polovině října zkomplikuje uzavírka dvou důležitých silnic, které čeká oprava. Řidiči musejí od 12. října do 4. listopadu počítat ve městě s objížďkami a kolonami, řekl krajský policejní mluvčí Josef Bednařík.

První plánovaná uzavírka se týká úseku silnice od okružní křižovatky u Bystrovan po křižovatku v Olomouci-Hodolanech, která bude ve směru od Ostravy zcela uzavřena. "Objízdná trasa bude po ulicích Hamerská a Přerovská," uvedl Bednařík.
   

Na opačném konci Olomouce bude ve stejnou dobu uzavřena silnice ve Velkomoravské ulici mezi Hotelovým domem a budovou Střední školy polytechnické. "Křižovatka u Zenitu bude zcela uzavřena," uvedl Bednařík. Objížďka v tomto případě povede po ulicích Zolova, Jižní a Rooseveltova.

"Celá jižní část města bude přístupna pouze přes ulici Rooseveltova a zároveň tudy povede objízdná trasa. Je tedy nasnadě, že doprava zde bude váznout a budou se tvořit zácpy," upozornil Bednařík, podle kterého dopravu na vybraných křižovatkách v Olomouci budou řídit policisté.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Tereza Divinová

spiš by mě zajimalo jak to bude s místni dopravou???

pátek, 3. října 2014, 17:30

Antonín Hájek

Máte šanci jim to vrátit u voleb,ta banda ketrá tohle dopustí je tam pořád stejná

pátek, 3. října 2014, 13:31

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.