pátek 26. dubna 2024 Oto

Prostějovské kino Metro 70 se stalo kinem měsíce listopadu v rámci sítě Europa Cinemas

Hned první rok poté, co se prostějovskému kinu Metro 70 podařilo stát se členy Europa Cinemas, bylo v rámci celé sítě zvoleno kinem měsíce listopadu.

„Znamená to pro nás velké zadostiučinění - nejen, že nám každoročně stoupá návštěvnost, ale i profesní a dokonce i zahraniční organizace si všímají našich aktivit a oceňují je. Být dobrým kinem totiž neznamená jen generovat větší a větší návštěvnost komerčních titulů (za což jsme však také velmi rádi), ale také pořádat v kině další akce typu festivalů, ozvěn, delegací, besed s tvůrci, alternativního programu, pracovat se školami a filmy pro mladé a podobně. A protože podzim je aktivitami nabitý, ráda bych všechny pozvala na předpremiéru skvělé české komedie Vlastníci již toto pondělí v 17:30 za účasti režiséra Jiřího Havelky, mimo jiné velmi oceňovaného divadelního tvůrce a producenta Marka Jeníčka. Na akci bude diváky čekat i drobné občerstvení a my se jak na diváky, tak na film moc těšíme," uvedla ředitelka Barbora Kucsa Prágerová.

„Měla jsem velkou radost z členství v Europa Cinemas  a nyní přichází další ocenění. Poděkování paní ředitelce kina a jejímu kolektivu za práci je skutečně na místě,“ dodala náměstkyně prostějovského primátora Milada Sokolová.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Facebook Kino Metro 70 | Zdroj prostejov.eu

Štítky kino, finance, Europa Cinemas, Metro 70, Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.