sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Smurfit Kappa, evropská jednička ve výrobě vlnité lepenky, nabízí volné pracovní pozice

PR článek

Firma Smurfit Kappa je jedním z předních světových výrobců papírových obalů. Olomoucká pobočka Smurfit Kappa se nachází v městké části Holice na ulici Průmyslová.

V současné době Smurfit Kappa nabírá zaměstnance na tyto pozice:

Strojník

Strojník je jednou z klíčových pozic – každý strojník je odpovědný za vlastní stroj a při problémech výroba stojí. Od uchazeče na tuto pozici tedy vyžadujeme zejména manuální zručnost a spolehlivost. Není potřeba vzdělání v technickém oboru, vybrané zájemce rádi zaučíme. Technické znalosti či vzdělání v oboru jsou však výhodou. Náplní práce je obsluha vybraného stroje podle požadavků výroby.


Smurfit Kappa - 2019 from ivideoscz on Vimeo.

Pomocník tiskaře

Vhodný kandidát na pozici pomocníka tiskaře musí být fyzicky zdatný. Na lince pracuje v nepřetržitém provozu. Vhodný uchazeč by měl mít SŠ vzdělání, výhodou je vzdělání v oboru Tiskař na polygrafických strojích. Požadujeme spolehlivost, pracovitost, samostatnost a pečlivost. Náplní práce bude spolupráce na obsluze tiskového stroje, manipulační práce a kontrola vyráběné zakázky.

 

Firma Smurfit Kappa se specializuje na výrobu archů a obalů z kašírované vlnité lepenky. Velkoobjemově vyrábí několik druhů obalů pro významné zákazníky v rámci České republiky i zahraničí. Smurfit Kappa patří mezi silné, zavedené firmy, u kterých zaměstnanci navazují dlouholeté pracovní poměry. V současné době zde pracuje kolem 120 pracovníků  

Smurfit Kappa nabízí zaměstnancům jedinečné výhody a propracovaný systém zaměstnaneckých benefitů a motivující systém odměn, např. štědré příspěvky na penzijní pojištění, příspěvky na dopravu, poukázky na kulturu a rekreaci, roční finanční odměnu jejíž výše se odvíjí dle výsledků firmy a také každoročně zaměstnancům zvedá mzdy. Mimo jiné Smurfit Kappa pořádá akce pro zaměstnance a jejich rodinné příslušníky, jako jsou zájezdy na vánoční trhy nebo sportovní či dětské dny.

Smurfit Kappa podporuje dobré vztahy na pracovišti a svým zaměstnancům přispívá na společné akce s kolegy.

Smurfit Kappa to totiž stále ještě nezabalila. Potřebuje právě vás, abyste s nimi balili každý den.

Chcete pracovat ve Smurfit Kappa? Vyplňte následující dotazník a my se postaráme o to, aby ho ve firmě obdrželi:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři

Štítky Smurfit Kappa, nábor, práce, zaměstnání, pozice, tiskař, strojník, hledám práci

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.