pátek 26. dubna 2024 Oto

Hledáme páníčka #157: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Sia je fenka, kříženec NO. Je to akční fena, kterou doposud ničemu nenaučili. Hledá prima rodinu, která ji dopřeje nejen místo u sebe doma, ale i tu psí školu. Holka je to učenlivá.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc – Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Nico 

Nicovi není ještě ani rok, je to temperamentní pes, který potřebuje zkušeného, důsledného pánečka, který se mu bude věnovat. Potřeboval by vybít energii a zaměstnat hlavu. 

Sia 

Sia je asi jeden a půl roku stará fenka, kříženec NO. Je to akční fena, kterou doposud ničemu nenaučili. Hledá prima rodinu, která ji dopřeje nejen místo u sebe doma, ale i tu psí školu. Holka je to učenlivá. 

Scara 

Scara je asi čtyřměsíční uvrněné kotě. Je to velmi hodná a trpělivá kočička. I nucené koupele na útulku snášela velmi trpělivě, aniž by ošetřovatele podrápala nebo pokousala.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Charlie

Je asi tři a půl roku starý kříženec jorkšírského teriéra. K lidem ze začátku trochu nedůvěřivý, když si zvykne, tak je mazlivý. Je to takový malý poseroutka, všeho se leká. Základní povely neovládá. Nemá žádné hygienické návyky, neustále skáče po dveřích, nedoporučujeme ho tedy do bytu. Při stříhání se neustále oháněl a snažil se kousat. Není vhodný k malým dětem. S ostatními psy se snese bez problému, ale potřeba počítat s tím, že u něj bude nutná kastrace, jelikož se snaží vše neustále nakrývat. Budoucí majitel musí počítat s tím, že to ze začátku nebude jednoduché a bude muset mít obrovskou trpělivost, ale vše se dá se správným přístupem naučit a bude z něj skvělý pes.

Šarlota

Má asi čtyři roky. V novém prostředí je trošku bázlivá, ale když si zvykne, tak je hodná a mazlivá. Naučená na kočičí WC. S ostatními kočkami nemá problém. Je kastrovaná.

Beka

Je asi devítiletá kříženka německého ovčáka. Zpočátku je plachá a opatrná, ale jakmile si zvykne, tak je hodná, mazlivá a přátelská. Základní povel sedni zvládá s malou pomocí. Ostatní psy si vybírá. Má začínající zákal očí, který jí zatím v ničem neomezuje.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.