čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Na novorozenecké JIP v Olomouci dochází háčkované chobotničky. Pomůžete?

V poslední době si miminka na olomoucké novorozenecké JIP velmi oblíbili háčkované chobotničky, které věnovaly oddělení šikovné maminky. Chobotniček je ale málo, a aby dostalo kazdé miminko tu svou, oddělení se zmínilo o jejich nedostatku na svém facebooku. Zájem lidí pomoci je enormní.

„V poslední době si naše maličká miminka velmi oblíbila háčkované chobotničky, které jsme dostali darem od šikovných maminek. Tyto chobotničky mají děti po celou dobu hospitalizace u sebe, jsou díky nim klidnější, cítí se víc v bezpečí a nakonec si je odnesou domů. Protože bychom rádi věnovali chobotničku každému, hledáme šikovné ruce, které by nám ji podle návodu zvládly vyrobit. Za každou snahu DĚKUJEME!!!," stojí v příspěvku na facebookových stránkách Novorozenecká JIP Olomouc v ani ne 24 hodin starém příspěvku.

Příspěvek měl na Facebooku obrovský úspěch. Za osmnáct hodin dostal šest tisíc lajků, téměř 2 tisíce komentářu a dvacet tisíc sdílení.

Ve středu kolem deváté hodiny ráno vyjádřilo svůj obrovský vděk i samotné oddělení, znovu na FB: „Milé nejmilejší nejhodnější maminky, tetičky, babičky, prababičky a všechny dobré duše. Moc děkujeme za Váš ENORMNÍ zájem!!! Upřímně jsme takovou odezvu vůbec nečekali. Velmi si vážíme Vaší ochoty pomoci ,,Našim-Vašim" nejmenším miminkům. Vaše komentáře s dotazy jsme si přečetli, během dnešního dne Vás všechny budeme informovat s podrobnými informacemi.Ještě jednou všem srdečně děkujeme!!! Jste skvělí!!!," píše se na profilu.

Chcete také pomoci? Návod na výrobu chobotničky naleznete zde. 

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.