středa 8. května 2024 Statní svátek

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Profesionální vlasová kosmetika Matrix aneb správná péče o vlasy

PR článek

Krásné, zdravé, lesklé vlasy jsou ozdobou každé ženy. Mohou ubrat několik let a dodat tváří svěží vzhled. O vlasy se snažíme pečovat co nejlépe, ale aby vlasová kosmetika splnila vysoká očekávání, musíme vybírat pouze profesionální péče o vlasy. Profesionální vlasová kosmetika Matrix je pro Vás tou správnou volbou!

Historie značky

Světoznámá americká značka Matrix byla založena v roce 1980. Arnie a Sydell Miller se rozhodli vytvořit řadu vlastní vlasové kosmetiky, která by pomohla kadeřníkům rozvíjet podnikání. Komplexní nabídka produktů byla navržena tak, aby poskytla profesionální péči o vlasy a pomohla vytvořit stylové a kreativní účesy. Nyní vyrobky kosmetické značky Matrix jsou nabízeny a používány v salonech krásy po celém světě.

Proč si vybrat Matrix?

Kosmetická značka Matrix nabízí produkty vysoké kvality za příjemné ceny, aby byly dostupné nejen v salonech krásy, ale i doma. S výrobky Matrix pracují profesionální kadeřníci už dlouhou dobu a jsou velmi spokojeni s kvalitou a výsledky. K výrobě svých produktů značka Matrix používá moderní technologie,

metody a výrobní postupy. Neustále zdokonaluje řady svých produktů, aby potěšila zákazníky a poskytla jim  vysoce kvalitní přípravky.

Co nabízí Matrix?

Americká kosmetická značka Matrix poskytuje komplexní péči o Vaše vlasy. Nabízí také prostředky pro styling a fixaci pro všechny typy vlasů. Produkty jsou rozděleny do několika produktových řad: AMPLIFY, SLEEK LOOK, CURL LIFE, COLOR SMART, TRIX a BIOLAGE.

Pojďme se s jednotlivými řadami blíže seznámit

AMPLIFY je řada na problém s jemnými vlasy. Výrobky této řady obsahují složky, které pronikají uvnitř struktury vlasů a zevnitř posilují, vyživují a dodávají jim objem.

Dlouhodobé uhlazení a ochranu proti třepení poskytne řada SLEEK LOOK. Pomocí nejnovějších technologií se podařilo vytvořit pečující komplex, který chrání strukturu vlasů, brání jejich vysušování, hydratuje a pomáhá udržet vlhkost uvnitř vlasů. Matrix SLEEK LOOK se ideálně hodí pro suché a nepoddajné vlasy.

Pro majitelky vlnitých vlasů Matrix vyvinula řadu CURL LIFE. Obsahuje pečující složky, které podporují vlny a dodají jim pružnost. Aktivní složky hydratují vlasy po celé délce, vyživují, uhlazují a obnovují povrch vlasů.

Barvené vlasy potřebují zvýšenou péči a důkladnou ochranu, proto řada COLOR SMART se ideálně hodí pro barvené vlasy. Prostředky řady obsahují vitamín E, antioxidanty, výtažky z léčivých rostlin a UV filtry. Díky bohatému složení prostředky řady SLEEK LOOK posilují vlasy, chrání barvu a dodávají vlasům luxusní lesk.

Vytvořit požadovaný účes bez námahy podle nejnovějších trendů pomůže Matrix TRIX, který poskytne různé typy fixací, zářivý lesk, výrazné efekty, uhlazení účesu.

Příroda poskytuje všechno potřebné pro zdraví a krásu vlasů. Proto řada BIOLAGE obsahuje výtažky z bylin a léčivých rostlin, které blahodárně působí na vlasy a pokožku hlavy.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.