pátek 29. března 2024 Taťána

Přijďte si dát s Drbnou dobročinný punč, který pomůže sluchově postiženým dětem z Olomouce

Pokud zavítáte ve čtvrtek 3.12. na Horní náměstí ke stánku Dobrého místa pro život, určitě se tam uvidíme. Redakce Olomoucké Drbny spolu s dalšími totiž bude od 16 hodin prodávat dobročinný punč. Výtěžek z tohoto punče udělá radost olomouckým sluchově postiženým dětem.

Střední škola, základní škola a mateřská škola pro sluchově postižené - tak zní celý název školy, která sídlí na ulici Kosmonautů u mostu přes řeku Moravu. A právě těmto dětem, kteří do této školy chodí, se Olomoucká Drbna rozhodla, že jim dá malý vánoční dárek.

Ve spolupráci s Dobrým místem pro život bude naše redakce ve čtvrtek 3.12. od 16:00 prodávat dobročinný punč a výrobky dětí ve stánku na Horním náměstí, a nebudeme na to sami. Připojí se k nám fajn lidi z agentury Rency a známý olomoucký fotograf Lukáš Navara z Navarafoto.

Pokud chcete podpořit dobrou věc a přispět u popíjení vánočního punče na pomůcky sluchově postiženým dětem, příjďte po šestnácté hodině k našemu stánku. Budeme na vás čekat. A pamatujte, náš punč má smysl.

A abychom nezapomněli - na Facebooku nám můžete potvrdit, že vás tam uvidíme.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.