sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nevíte, jaké dárky koupit na Vánoce? Koukněte na první díl vánočních tipů Olomoucké Drbny

PR článek

Vánoce se kvapem blíží a vy jistě ještě nemáte nakoupené všechny dárky pod vánoční stromeček. Než si lámat hlavu s tím, co komu koupit, raději se podívejte a nechte se inspirovat vánočními tipy na dárky naší Olomoucké Drbny, z kterých si jistě vyberete. Vytipovali jsme pro vás dárky z prodejen a zařízení, které máte na dosah ruky v Olomouci a okolí.

1. Obuv Reno v Galerii Šantovka

Boty, díky kterým se rozzáříte štěstím na Vás čekají v prodejně RENO obuv. Vybírejte ze široké nabídky dámské, pánské a dětské kolekce. Čekají na Vás oblíbené módní značky obuvi Venturini, Young Spirit, S.Oliver, Bama, Rieker, City Line, Mercedes a další. Najdete u nás módní trendy obuvi, nestárnoucí klasiku i pohodlí. Udělejte si radost a vyberte si novou zímní obuv v prodejně RENO.
www.reno-obuv.cz, www.facebook.com/obuvreno, 585 436 087

 

 

SPECIÁLNÍ DÁRKOVÁ KARTA PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST
Dejte svým blízkým příležitost, aby si v našich prodejnách Reno po celé republice vybrali ten pravý dárek, ze kterého budou mít radost. Díky naší předplacené dárkové kartě Reno uděláte radost každému, kdo ji najde pod vánočním stromečkem. Navíc, karta se dá jednoduše dobíjet na kase v každé prodejně Reno. Vyzvedněte si dárkovou kartu ještě dnes!

 

 

 

 

2. Makro Olomouc

Prodejna MAKRO Olomouc se zabývá velkoobchodním prodejem potravinářského i spotřebního zboží registrovaným podnikatelům, v případě pohonných hmot i jiným neregistrovaným zákazníkům. V České republice se jedná o nejúspěšnější velkoobchod a nabízí zaručeně jeden z nejširších sortimentů u nás.
www.makro.cz/prodejny/olomouc, https://www.facebook.com/MakroOlomouc/, 844 999 111

 

 

 

PARFÉM VERSACE BRIGHT CRYSTAL EDT 90ML
Vzácný parfém značky Versace je plný osvěžujících květinových tónů. Fascinující vůně je určena silné, sebevědomé a žensky smyslné ženě. Při prvním doteku parfém pohladí zářivými tóny yuzu a vzápětí osvěží šťávou z granátového jablka. Pak přichází řada na koktejl vůní složený z květů magnólie, pivoňky a lotosu.
Cena 1 190 Kč (bez DPH)

 

 

 

OBŘÍ PLYŠOVÝ MĚDVĚD
Obří plyšový medvěd je pro každého zaručeně největším překvapením pod vánočním stromkem. Svou velikostí nepřekonatelný a množstvím rozdané radosti nedosažitelný méďa je ideálním dárkem pro ty, kteří nechtějí své blízké jen tak odbýt lacinými dárky bez nápadů a kousku vlastního srdce. Většího plyšového chlupáče jen těžko budete hledat.
Cena 5 999 Kč (bez DPH)

 

3. Divadlo na Šantovce

Divadlo na Šantovce je moderní divadlo, které nabízí kvalitní program pro dospělé i pro děti. Dospělým divadlo přináší různorodá představení z celé ČR, známé herecké osobnosti, ale také koncerty, vystoupení a show. Dětem v divadle patří neděle: dobrodružné pohádky, čtení i cestopisy, které vždy následuje doprovodný program ve formě dílniček či tvoření.
www.divadlonasantovce.cz, www.facebook.com/DivadloNaSantovce, 731 256 406

 

 

PŘEDPLATNÉ JARO 2016
Příběhy plné zábavy, dramat a napětí, zástupy hereckých hvězd a 5 skvělých představení – to je předplatné na jarní sezónu 2016. Díky tomuto originálnímu dárku obdarovanému věnujete hned šest výjimečných zážitků: 5 famózních představení a k tomu navíc tříchodovou večeři v restauraci ATMOSPHERE jako bonus zdarma.
Cena od 3 300 Kč

 

 

 

DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU
Skvělé inscenace, známí herci – to vše přímo v Olomouci! Proti gustu není žádný dišputát, a proto vám dáváme na výběr rovnou z celé škály divadelních představení. Ať už se vám líbí divadelní klasiky, koncerty či show – z programu Divadla na Šantovce si vybere opravdu každý.
Cena dle vybraného představení

 

DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU
Každou neděli divadlo pořádá představení pro děti plná zábavy. Dobrodružství na motivy večerníčků nebo známých literárních předloh, cestopisné výpravy či čtení – možností je opravdu mnoho. Nedělní pohádku vždy zpestří tématický doprovodný program. Divadlo nemůže být žádná nuda!
Cena od 90 Kč

 

 

4. Atmosphere Restaurant

ATMOSPHERE restaurant - to je ojedinělé spojení prvotřídní gastronomie a výjimečných prostor zařízených v moderním přírodním stylu s nádherným výhledem a terasou. Pro všechny milovníky dobrého jídla a pití bude pobyt v ATMOSPHERE opravdový zážitek.
www.atmosphere-restaurant.cz, www.facebook.com/atmosphere.restaurant.cz, 588 884 139

 

 

TŘÍCHODODOVÉ MENU SPHERE
Tři perfektně sladěná jídla tvoří menu, které se vám bude doslova rozplývat na jazyku. Hned v úvodu vás ohromí torchon z foie gras s ananasovou marmeládou následovaný originální vepřovou panenkou s kaštanovým pyré a tvarůžky. Výtečnou trojkombinaci zakončí čokoládová sféra s překvapením.
Cena od 599 Kč

 

 

 

PĚTICHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU ATMOSPHERE
Těchto pět degustačních chodů umožní vašim chuťovým buňkám zažít nevídanou gurmánskou událost. Zakusíte atmosférické variace jídel. Těšit se můžete na tataráček, krevety, kukuřičný krém i honosný vrchol celého menu - jehněčí kolínko na víně. Sladkou tečku vykouzlí podmanivý jablečný crumble se skořicovou zmrzlinou.
Cena 799 Kč

 

 

5. Lobster Restaurant a Bowland Bowling Center

Chcete darovat skvělou zábavu a výborné jídlo k tomu? V tom případě pro vás máme ideální řešení: LOBSTER restaurant a sousedící BOWLAND bowling center vám umí dárkově zabalit oboje!
Bowlingová hra je vhodná pro mladé i starší ročníky a díky 18 drahám a nejmodernějšímu softwaru se zabaví opravdu každý. Příjemná rodinná restaurace doplní skvělý zážitek svým kuchařským umem.
www.lobster-restaurant.cz, www.bowland-center.cz, 588 884 137

 

 

DÁRKOVÝ POUKAZ RESTAURACE LOBSTER
Darujte libovolné služby restaurace LOBSTER. Příjemné rodinné prostředí, skvělé jídlo z poctivých surovin, dobré pití i milá obsluha jsou zárukou spokojenosti. Potěší jistě i zbrusu nové menu, které nezapře inspiraci v požitkářské Itálii.
Cena 500 Kč, 1000 Kč

 

 

 

DÁRKOVÝ POUKAZ BOWLAND BOWLING CENTER
V největším bowlingovém centru v ČR s 18 profesionálními drahami zábava nekončí! Díky nejmodernějšímu softwaru se hra jednoduše promění v poutavou show pro všechny věkové kategorie. Profesionální personál v čele s medailistou mistrovství Evropy vám rád pomůže a poradí.
Cena 500 Kč, 1000 Kč

 

 

6. Pivovar Chomout

Jsme rodinný pivovar a vše co děláme, děláme s láskou k pivovarskému řemeslu. První várku jsme uvařili v červnu 2015 a od té doby jsme už vyzkoušeli 14 různých pivních druhů. Vaříme českou i zahraniční kuchyni v moderním pojetí a nebojíme se nových trendů v gastronomii. Samotný hostinec je zasazen do venkovského prostředí bývalého hospodářského dvora. V létě můžete posedět na naší zahrádce a v zimě v útulném interiéru u teplých kamen.
www.pivochomout.cz, www.facebook.com/pivovar-chomout.cz, 608 778 348

 

 

DÁRKOVÝ BALÍČEK PIVOVARU CHOMOUT
Originální krabice od pivovaru Chomout, jejíž obsahem můžou být buďto dvě jednolitrové pivní lahve s naším pivem dle vaší volby, či jedna lahev piva a originální pivní sklenice pivovaru Chomout.
Cena 199 Kč

 

 

 

 

DÁRKOVÉ POUKAZY
V hodnotě 90 Kč zahrnuje exkurzi pivovaru, pivní sklenku Chomout, a ochutnávku piva z tanku.V hodnotě 250 Kč, 500 Kč a 1000 Kč na konzumaci v hostinci dle aktuální nabídky jídelního a nápojového lístku.V hodnotě 400 Kč pro jednu osobu nebo 800 Kč pro dvě osoby obsahuje exkurzi pivovaru, pivní sklenku Chomout, ochutnávku piva z tanku, pivní degustační menu dle aktuální nabídky na čepu a výběr z jídelního lístku v hodnotě 300 Kč pro jednu osobu nebo 600 Kč pro dvě osoby.

V hodnotě jakékoliv si můžete sami sestavit dárkový poukaz dle vašeho přání. Vybírat můžete předměty z našeho e-shopu v kombinaci třeba s exkurzí. A pokud vám tam něco chybí, nebo chcete něco netradičního, tak neváhejte zavolat.
Cena 90 – 800 Kč

 

 

Další díl vánočních tipů Olomoucké Drbny můžete čekat již na začátku prosince...

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.