středa 17. dubna 2024 Rudolf

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Druhý díl tipů Olomoucké Drbny na vánoční dárky je tady! Nechte se inspirovat

PR článek

Už jen dvacet dní zbývá do Štědrého dne, a tak je nejvyšší čas začít shánět dárky. Je sice hezké a pohodlné kupovat všechny dárky přes internet, Olomoucká Drbna pro vás ale vytipovala opět místa v Olomouci a okolí, kde se na originální dárky můžete jít podívat, ba co víc, pořádně si je osahat. Copak si pro vás Drbna připravila nyní?

 

1. UPoint

Informační centrum Univerzity Palackého, obchod, čítárna i komunitní místo - to vše zahrnuje UPoint. Na dvou stech metrech čtverečních naleznete autorskou módní kolekci, kvalitní upomínkové předměty, knihy z univerzitního vydavatelství, ale i informace o univerzitě a nabídce jejích služeb. Podobná idea existovala na univerzitě už dříve, ale až v závěru roku 2014 jí byl doslova vdechnut život v podobě záměru vybudovat UPoint v domě U Černého psa na Horním náměstí. Provoz UPointu byl zahájen v dubnu 2015.
www.upoint.upol.cz, www.facebook.com/upoint.upol, 733 690 738

 

VÁNOČNÍ BALÍČEK #1
První z vánočních balíčku, který UPoint nabízí, obsahuje stylovou láhev s karabinou, nášivku UP v designové krabičce a kompletní sadu pohlednic (7ks), to vše v dárkové papírové tašce i s malým překvapením uvnitř.

Cena 265 Kč

 

 

VÁNOČNÍ BALÍČEK #2
Druhý z vánočních balíčku, který UPoint nabízí, obsahuje bílý hrníček typu THUN v UP krabičce, nášivku UP, rovněž v krabičce, mletou kávu z olomoucké pražírny Kodó a vánoční pohlednici s motivem Olomouce a logem Univerzity Palackého, to vše v dárkové papírové tašce i s malým překvapením uvnitř.

Cena 387 Kč

 

 

VÁNOČNÍ BALÍČEK #3
Třetí z vánočních balíčku, který můžete zakoupit v UPointu, obsahuje blok typu Voala ve velikosti M, keyholder, neboli držák na klíče, dále bavlněnou tašku s logem Univerzity Palackého a také vánoční pohlednici s motivem Olomouce a logem Univerzity Palackého, to vše v dárkové papírové tašce i s malým překvapením uvnitř.

Cena 215 Kč

 

 

2. Skimax Store

SKIMAX STORE je největší multibrandová lyžařská speciálka v ČR. Na 700 m2 naleznete unikátní portfolio světových značek lyžařského vybavení a doplňků a nepřeberný výběr luxusních lyžařských specialit od značek SPORTALM, VIST, TONI SAILER, BOGNER, INDIGO, STÖCKLI, EMPORIO ARMANI EA7, SPYDER a mnoho dalších. Příjemné designové prostředí a profesionální poradenství při Vašem nákupu je samozřejmostí.
www.ski-max.cz, https://www.facebook.com/skimaxstore/, 585 223 076

 

ČEPICE WINTER DIAMOND
Toužíte po stylovém zimním doplňku? Tak právě pro Vás je určena kolekce luxusních čepic značky WINTER DIAMOND s pravou kožešinovou bambulí, jejíž barvu si sami můžete zvolit tak, aby Vám co nejlépe ladila s Vaším zimním outfitem.
Cena 2 499 Kč

 

KOŽEŠINOVÁ OBUV DIAVOLEZZA
Každou milovnici stylové obuvi potěší kolekce luxusních, ručně vyráběných kožešinových kozaček značky Diavolezza. Z venku kožešina z pravé lišky nebo kojota doplněná o aplikace Swarovski, uvnitř ovčí kožešina, aby Vám v modelu bylo vždy komfortně a teplo. Co víc si každá žena může pod stromečkem přát?
Cena 11 490 Kč

 

TERMOPRÁDLO S´NO QUEEN
Pokud chcete na svahu i mimo něj vypadat a cítit se jako královna, náš tip na vánoční dárek z kolekce dámského termoprádla britské značky S´NO QUEEN je skvělou volbou. Jedinečný design a skvělé funkční vlastnosti jsou zárukou úspěchu tohoto dárku!
Cena kompletu: 6 780 Kč

 

3. Entrée Restaurant

Entrée Restaurant je nově otevřená restaurace v Olomouci, jejíž hlavní tváří je kuchařská hvězda Přemek Forejt. Právě on a jeho tým poctí návštěvníky Entrée Restaurantu prvotřídní mezinárodní kuchyní inspirovanou samotnou přírodou. V kombinaci s moderním designem interiéru restaurace zažije návštěvník ten pravý gurmánský zážitek.
www.entree-restaurant.cz, www.facebook.com/EntreeRestaurantOlomouc, 605 509 495

 

DÁRKOVÉ VOUCHERY
Entrée Restaurant připravil pro všechny, kteří chtějí udělat na Vánoce radost sobě či svým blízkým, vouchery v různé hodnotě, díky kterým je možné zakusit tu pravou zážitkovou gastronomii v příjemném moderním prostředí restaurace. Vouchery je možné zakoupit přímo v Entrée Restaurantu.
Cena v rozmezí 500 - 2000 Kč

 

4. RideOn - specialista na koloběžky a zážitky

Navštivte novou specializovanou prodejnu a půjčovnu koloběžek. Nabízíme outdoorové doplňky především pro koloběžky a psy, ochranné prvky Protect6 a Datatag a nezapomenutelné zážitky na koloběžkách formou výletů a eventů. Naši specialisté Vám rádi poradí a pomohou s výběrem. Najdete nás v Denisově ulici č. 9 v Olomouci.
http://www.rideon.cz, www.facebook.com/RideON, 604 760 476

 

KOLOBĚŽKY PRO VŠECHNY OD 1 DO 99 LET
Ride On nabízí možnost zkušební jízdy na vybraných modelech koloběžek, navíc vám i poradí s výběrem koloběžky přímo pro Vás. Prodejna nabízí i doplňky pro jízdu se psem, dopravu pro zakoupenou koloběžky po Olomouci zdarma či sportovní oblečení a doplňky. Zákazník ocení možnost prodeje koloběžek na splátky, stejně tak zajišťuje servisní prohlídku v rámci záruky zdarma.

Cena přibližně od 1.990,- Kč do 19.900,- Kč

 

FITNESS RIDING
V Ride On můžete koupit i speciální permanentky na pravidelné skupinové jízdy pro zdraví i fyzičku, přičemž jedna permanentka obsahuje 8 jízd. Vyjížďky se rovnají outdoorovému skupinovému fitku na čerstvém vzduchu a s partou príma lidí. Celá vyjížďka je vždy vedena zkušeným instruktorem, v ceně vyjížďky je i zapůjčení koloběžky a helmy.

Cena 2 000 Kč

 

KOLOBĚŽKOVÁNÍ Z KOPEČKA DO OLOMOUCE PRO CELOU RODINU
Pokud plánujete obdarovat celou rodinu, ideální je zakoupit v Ride On poukaz na výlet přírodou pro pět osob. Zkušený koloběžkář vás provede krásnou trasou uprostřed přírody po cyklostezkách, s příjemnými hospůdkami po cestě. Trasa vede vždy převážně z kopce a po rovině. Ideální jako rodinný výlet i nezapomenutelný zážitek pro partu přátel.

Cena 2 000 Kč

 

 

Další díl vánočních tipů Olomoucké Drbny můžete čekat pár dnů před Štědrým dnem...

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.