pátek 26. dubna 2024 Oto

2015 Rok splněných přání

Ano, je to tu. Rok pod vládou čísla 8. Tarotová karta Spravedlnosti vážící náš život a naše skutky na miskách osudu. Dostaneme, co si zasloužíme. Sklidíme, jak jsme zaseli.

Jaký tedy bude tento rok? Hojný. Vyrovnávající. Spravedlivý. Pro každého jiný. Vše bude záviset od odpovědí na tyto otázky: „Jak jsme zvládli lekce v předcházejících dvou letech? Zmoudřeli jsme díky jim? Poznali, co má skutečnou cenu? Stali se šťastnými lidmi přijímajícími život takový, jaký je? Nebo jsme zůstali malicherní, kritizující či věčně nespokojení? Nazlobení, nepřející či ustrašení? Svobodné bytosti nebo zrobotizovaní spáči?...

Jakými lidmi jsme se stali, taková bude letošní sklizeň. Každému, co jeho jest.

Loňský rok byl až přecpán zkouškami, hektickými dny, problematickými situacemi, rozlícenými emocemi, zdravotními potížemi a krizemi všeho druhu. Všechno se odhalilo. Lekcí číslo jedna bylo přijmout je jako výzvy. Nepodlehnout negativním myšlenkám a emocím. Nenechat se vyprovokovat. S klidnou hlavou situaci přijmout, pochopit a vyřešit. V případě provokace naopak neřešit.
Co se to dělo? Tyto situace nás učily žít pravdivě. Odhalovaly přetvářky, kompromisy a sebeobelhávání. Útočily na naše strachy a zbytková lpění. Poskytovaly nám svou intenzitou úžasnou šanci zbavit se jich provždy. Každý z nás má tendenci bát se či lpět na něčem jiném a podle toho zkoušky vypadaly. Kdo lpěl na majetku, ten se cítil ohrožen vidinou ztráty.


Kdo na svých bližních, ten trpěl skrze ně. Kdo na své důležitosti, ten dostával na frak kritikou. Kdo byl fixován na své tělo, ten byl ohrožován nemocemi atd. Materialisté šíleli ze spirituálních zážitků. U věřících byla testována síla víry. Všechna pravda o lidech kolem nás a životě, jaký vedeme, vyšla na povrch. Nemilosrdně. Byl to úchvatný karnevalový rej! Masky spadly a to byl teprve začátek!

Lekce číslo dva je tady! Naučit se nejen přijímat, ale i VÍTAT. S radostí přivítat vše, co přichází, jako tu nejdokonalejší variantu vymyšlenou právě pro nás. A pak se svobodně rozhodnout, jak se situací naložit.

Možná jste oni šťastlivci, co je čeká rok plný radosti. Úderem půlnoci jste mohli uslyšet i rány. Odhozených zátěží, pout, okovů a cizích břemen ze svých zad. Možná se už s bezděčným úsměvem probouzíte do nového úsvitu. Možná s usínáním děkujete za další neopakovatelný a zázračný den. Možná jste okouzleni všemi projevy stvořeného světa kolem nás. I těmi nejneuvěřitelnějšími. Matrix má mnoho tváří. I ty zábavné.


V tom případě vítejte v další dimenzi tohoto života. V prostoru, kde naše přání jsou v mžiku uskutečněna. Stačí pomyslet a věci se stávají. Vlastně je to ale tak, že pomalu mizí všechna přání a zůstává jen spokojenost. A věci, v souladu s božskou synchronicitou, nám jdou na ruku, aniž o to požádáme. Úžasné, viďte?

Jen…je důležité CO si člověk pomyslí. A proto se do této roviny nedostane kdekdo. Naštěstí! Jak by tento svět asi vypadal, kdyby se hned plnily všechny nízké, hloupé a chtivé tužby. Zlé kletby a negativní postoj k druhým.

Mnoho lidí setrvává v hněvu a odmítání věcí, lidí a reality kolem sebe. Ty čekají v tomto roce tvrdší lekce. Nepomůže vztek, lítost nebo hořekování. Na projevu nezáleží.  Vždyť všechny okolnosti jsou stvořeny pro nás. Pro pochopení toho, co je opravdu důležité. Učí nás volit dobro místo zla, potřebné místo pohodlného. Pak z našeho okolí postupně zmizí negativní lidé a problematické situace. A to díky rozhodnutí přijímat vše, co přichází, jako lekci a nelpět na lidech a situacích, které nám škodí. Pochopit a propustit je ze života bez pocitu hořkosti, smutku či zloby.

Jistě jste si všimli, že čas se v loňském roce zrychlil. To proto, abychom rychle zvládli přechod do vyšší roviny našeho bytí. Do sfér, ve kterých si tvoříme svět kolem nás tak snadno jako dýcháme. „Krásní“ lidé tvoří krásné a radostné žití. Negativní dostávají zpět své negace. Ustrašení se chvějí pod vládou svých strachů. Stěžovatelé a „oběti“ jsou sužováni vlastními emocemi. Agresoři se nadále potkávají se svým násilím v druhých.

V tomto roce vyrovnanosti tedy dostaneme, co potřebujeme. Odměnu nebo lekci. Setba v uplynulých letech byla pestrá a stejně různorodá bude i sklizeň. Od prožívání nebe na zemi až po tvrdé dopady, návraty splněných negativních myšlenek. Na co myslíme, to se stává realitou našich dní. Žádná novinka, jen to jde hooodně svižněji.

Existence nám splní naše sny. Jsou-li moudré a plné lásky, můžeme zažívat ráj už tady na zemi. Štěstí, hojnost a blaženost.
Ale…jako vždy a ve všech realitách, co je vesmír zná…je to opět na nás ☺


 Klaudie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.