čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Okurková sezóna? Ale kdeže, za červenec jsem zaznamenala historicky nejvíce návštěv!

Říká se, že v červenci a srpnu není ve zpravodajství do čeho píchnout. Po letošním červenci tvrdím opak – žádná okurková sezóna neexistuje! Protože právě končící měsíc jsem díky vám, úžasným fanouškům, zaznamenala historicky nejvyšší návštěvnost na mém webu. Každý si zasloužíte pusu!

Minulý rok touto dobou jsem si mohla o tak vysoké návštěvnosti jen nechat zdát. Pohybovala jsem se okolo čtyřiceti tisíc návštěv a na Facebooku vás bylo něco kolem sedmi tisíc.

Za 365 dní je však situace úplně jiná. Díky vaší podpoře na sociálních sítích a faktu, že jste o mně řekli svým kamarádům a známým, dnes můžu bouchnout šampáňo, protože vás v červenci přišlo na můj web sto tisíc a nějaké drobné. A to je důvod slavit!

Když k tomu připočtu ještě úctyhodných 15 700 fanoušků na Facebooku a skoro 1 600 followers na Instagramu, řekla bych, že se z nás stává celkem velká rodina olomouckých drben, co říkáte? :)

Takže, milí čtenáři, dál mi posílejte svoje aktuality z ulice, dál mějte oči na šťopkách, co nového se objeví na mém webu a sdílejte mé příspěvky na Facebooku. Jsme koneckonců jedna velká olomoucká rodina, no ne? 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.