sobota 18. května 2024 Nataša

Typy lidí, které potkáte na studentské párty v Olomouci

K vysokoškolskému životu odjakživa patří večírky, hospody, jednoduše řečeno alkohol. Někdo obráží párty několikrát týdně, jiný zase dorazí do klubu svátečně. Snad se mnou ale budete souhlasit, že na akcích můžeme narazit na různé typy lidí. Určitě jste už někdy potkali hyperaktivního týpka, pijana, uřvanou partu ožralů, nebo holku, která je ráda, že žije.

Hyperaktivní týpek

Kdyby si tenhle člověk počítal počet vylitých drinků, tak byste se divili. Pobíhá po parketu, jako kdyby jel na extázi. Zpocený háže rukama nohama kolem sebe, tasí jednu taneční kreaci za druhou. Pro drinky si výhradně vždy dohopsá v rytmu hudby. Poté, co do sebe vyklopí panáka, rychle pospíchá zpátky na parket. Je mu jedno jestli tančí sám, nebo má nějaký doprovod. Prostě si přišel užít párty plnými doušky. Odcházíte v pět hodin ráno, ale hyperaktivní týpek pořád tančí. Je mu totálně jedno co zrovna DJ hraje, on si prostě skáče. Je to frajer, kterého neunaví ani Despacito.

Pijan

Tohohle člověka za celý večer naopak neuvidíte tančit. On si tady jenom přišel popít. Co taky dělat na koleji, že jo. I když přijde se svojí partou, která ho urputně přemlouvá k tancování, tak pijan odolává. Na parket ho nedostane nikdo a nic. Nejspokojenější je s drinkem v ruce, nejlépe u baru. Případně u nějakého stolečku. Pije svůj drink a pozoruje situaci kolem. Pijani se dají rozdělit na dva typy. První je pijan samotář, který výhradně chodí na akce sám. Druhý typ je společenský pijan. Ten naopak rád zve lidi kolem sebe a společnost na baru ho potěší. Pokud ho však nechce někdo z pozvaných vytáhnout na parket.

Uřvaná parta ožralů

„Sigma! Sigma! Cos to řek voe? Jedině železná Sparta!“ No a takhle nějak se překřikují. Chytají se za ramena, kolíbají se v rytmu hudby a řvou fotbalové pokřiky. Je jim úplně jedno, že se na ně dívá celý klub. Hlavní je sjednotit pokřik a dát všem najevo, že jsou tady taky. Na druhou stranu tihle kluci mají dobré srdce. Pokud se k nim připojíte, tak v jejich očích uvidíte neskutečnou radost. Jsou vděční za každý opětovaný pokřik. Dokonce vám možná slíbí, že zítra zajdete spolu do hospody, protože fandíte stejnému týmu. Jenže ráno si už chlapci nebudou pamatovat, s kým se bavili.

Holka, která je ráda, že žije

Kámošky ji tahají po schodech ven z klubu. Na večírek přišla jako největší hvězda, ale „odchází“ totálně opitá à la gumová figurína. Holka je během večera už zralá na záchytku, ale směle pokračuje dál. „Já semm úblnjě v pohoděě, duáme ještě drink!“ křičí na kamarádky, mezitím co se ji podlamují kolena. V lepším případě ji někdo doprovodí domů a vyspí se z toho. V horším případě se pozvrací v taxíku, dotáhne ji domů v alkoholovém bezvědomí parta čtyř kluků a ráno zjistí, že si zlámala podpatek na svých drahých botičkách.

Starý úchyl

Nikdo neví, jak se tady zjevil. A proč vlastně. Prošedivělé vlasy, outdoorové boty a oplzlý úsměv. Nejdřív chodí opatrně kolem parketu a popíjí si drink. Až si vyčíhne kořist, tak si sundá svůj vlněný svetr a jde do akce. Přimotá se ke skupince mladých holek a začne s nimi „tančit“. Holkám to je očividně nepříjemné, ale jemu je to šumák. Alespoň pobaví ostatní, kolem kterých zrovna netančí.

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.