sobota 4. května 2024 Květoslav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #136: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Dino je zhruba čtyřletý kříženec větší velikosti. K cizím je nedůvěřivý, ale když si zvykne tak je veselý a mazlivý. Miluje procházky, ve výběhu se sám nudí a „hvízdá“ na nás, ať si s ním jdeme hrát.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc  Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Pirát

Pirát je krásný, veliký chlupáč. Miluje procházky, běhání ve výběhu, ale ještě se toho musí spoustu naučit. Když ho bereme z kotce, tak chňape radostí po vodítku, což vzhledem k jeho velikosti není zrovna příjemné, ale venku už je to mazel.

Dino 

Dino je zhruba čtyřletý kříženec větší velikosti. K cizím je nedůvěřivý, ale když si zvykne tak je veselý a mazlivý. Nicméně koho si zamiluje, tak toho si hlídá a vyjíždí po ostatních lidech. Chtělo by to někoho opravdu zkušenějšího. Jinak je celkem poslušný. Miluje procházky, ve výběhu se sám nudí a „hvízdá“ na nás, ať si s ním jdeme hrát.

Šerlok 

Šerlok je hodný, vychovaný, přátelský kříženec labradora. Je klidné povahy, vhodný i ke starším lidem. Fenky snáší bez problémů, pejsky si vybírá. Zjistili jsme o něm, že jeho původní pán si ho kdysi vzal z útulku, ale bohužel na podzim zemřel, a tak skončil Šerlok uvázaný u útulku. Přes den byl zvyklý být na zahradě, na noc chodil domů do tepla. Je to fakt pohodář a myslíme, že kdo si jej vezme, tak v něm najde opravdu skvělého parťáka.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Boris

Boris je asi desetiletý kříženec dlouhosrstého jezevčíka. Delší dobu mu trvá než si zvykne v novém prostředí. Nejvhodnější nový domov pro Borise bude u starších lidí s domkem a se zahrádkou, kde může volně běhat a skotačit.

Murinek

Murinek je asi dvouletý klidný hodný a mazlivý kocour. Z počátku je k lidem dost nedůvěřivý, delší dobu mu trvá než se aklimatizuje v novém prostředí. Bojí se neznámých zvuků, ale je zvyklý na jiné kočky. Naučený na kočičí WC, je kastrovaný.

Kira

Kira je asi čtyřletá kříženka amerického pitbulteriéra. Hodná, přátelská a mazlivá fenka, která ráda aportuje balónky. Ovládá základní povely. Chůze na vodítku ji nedělá problém, je naučená i na náhubek. Nevhodná k malým dětem. Ostatní psy si vybírá, je kastrovaná.

Foto LOZ Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.