pondělí 29. dubna 2024 Robert

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #152: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Siréna je asi roční kříženka malého vzrůstu. Je hravá a mazlivá. Siréna je velmi hyperaktivní fenečka, která chvíli nepostojí v klidu.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Lap

Lap je asi půlroční kastrovaný kocourek. Přátelský hravý a velmi mazlivý. Je naučený na kočičí WC a je hodný k jiným kočkám.

Siréna

Siréna je asi roční kříženka malého vzrůstu. Je hravá a mazlivá. Siréna je velmi hyperaktivní fenečka, která chvíli nepostojí v klidu. Základní povely neovládá. Není vhodná do bytu, jelikož si pozornost vyžaduje neustálým štěkáním, a to i v přítomnosti lidí. Ostatních psů se zatím bojí. Nevhodná k malým dětem. Miluje pískající hračky.

Klio

Klio je asi tříměsíční kočička. Je hodná přátelská a hravá. Naučená na kočičí WC. Vhodná k jiným kočkám.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc – Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Dargo

Dargo je tříletý kříženec větší velikosti. Cizí lidi moc nemusí, ale rychle si zvykne. Je to hodný a veselý pes. Po příchodu do útulku byl bázlivý a vrčel, ale teď už je z něj pohodář. Je poslušný, umí základní povely. Bohužel trpí onemocněním slinivky. To jej však v ničem neomezuje, pouze se musí krmit speciálními granulemi.

Bufin

Bufin je zhruba dva až tři roky starý kříženec labradora větší velikosti. Je to mazel, hodící se i k dětem, miláček rodiny a pánečka. Jeho jediný problémem je, že nechce být sám, a tak je vhodný buď do bytu, nebo na domek, ale s tím, že nebude bývat na zahradě sám. Jakmile je totiž sám a nudí se překoná jakoukoliv překážku a baví se útěky. Z osvojení jej kvůli tomu vrátili. Umí pár povelů. Potřeboval by k někomu, kdo mu poskytne dostatek pohybu, péče.

Dolfi

Dolfi, je necelé dva roky stará psí divoženka. Kříženec pravděpodobně knírače. Potřebovala by domov s aktivními pánečky, kteří by zaměstnali nejen psí hlavu, ale i tělo. Tato temperamentní fenečka by měla jít raději na domek se zahrádkou, nebo k někomu zkušenému, kdo by se jí věnoval natolik, že by se, když je sama neprojevovala hlasitým štěkotem.

Foto Útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.