pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #155: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Ozzák je asi dvouletý kříženec. Zpočátku trochu nedůvěřivý, ale když si zvykne, je hodný a velmi kontaktní. Základní povely mu zatím moc nejdou, ale to se brzo naučí. Je tak trochu závislák na tenisácích.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Ozzák

Je asi dvouletý kříženec. Zpočátku trochu nedůvěřivý a chvíli mu trvá něž se adaptuje v novém prostředí. Když si zvykne, je hodný a velmi kontaktní. Základní povely mu zatím moc nejdou, ale to se brzo naučí. Je tak trochu závislák na tenisácích. Nevhodný k jiným zvířatům. Nedoporučujeme ho k malým dětem, je ale vhodný do bytu.

Devil

Je asi pětiletý kříženec, kastrovaný. Vhodný k domku na zahradu, je výborný hlídač. S ostatními psy se nesnese. Není vhodný k dětem. Případný zájemce by musel za Devilem docházet kvůli jeho nedůvěřivosti, ale jakmile si zvykne je to hrozně mazlivý a kontaktní pes. Základní povely ovládá. Miluje balónky a bazének ve kterém se může čachtat.

Agnes

Klidná přátelská asi dvouletá kočička. Jiné kočky sice snese, ale raději bude sama. Nevhodná ke psům. Naučená na kočičí WC, je kastrovaná. 

Foto Útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.