pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

IMPERIAL POD: Zaplavila nás vlna trailerů na nové filmy a seriály. Jaké slibují kvalitní podívanou?

Vítejte u týdenního reportu ze světa pop-kultury. Zatímco do kin vtrhlo pokračování Jumanji a my se chystáme na nejnovější Star Wars, poslední týden nás zaplavila vlna trailerů na pecky roku 2020. Pojďme si je zrekapitulovat.

O Imperial Pod

Ve světě, kde všichni můžou mít svůj Youtube kanál, se i Kuba a Rikki rozhodli, že je čas podělit se se světem o jejich hovory o věcech, na kterých nezáleží.

Jejich znalosti her, filmů a seriálů byly již od útlého věku považované za něco nepřirozeného. Strach a zejména pohrdání společnosti chlapce dohnal do ústraní. Oba museli své skutečné identity potlačovat a roky předstírat, že jména jako Tolkien, Lucas, Lee, Asimov nebo Kubrick jim nic neříkají. Společně s masami proudili do kin na filmy o třpytivých úpírech, kteří nemají zájem o krev, ale o vaše city. V momentě, když depilovaný vlkodlak vyznal lásku miminu si Kuba řekl: “A dost!” Popadl telefon a vytočil číslo jediného stejně mentálně postiženého člověka co znal... Rikkiho.

Oba přátelé si toho dne slíbili, že už nikdy nebudou potlačovat své schopnosti a využijí je ve jménu dobra k bavení podobně narušených jedinců. A tak byl zrozen podcast o filmech, seriálech, hrách a občas sra*kách... Imperial Pod.

Imperial Pod můžete sledovat na jejich oficiálním Facebooku, Youtube či Spotify. Naživo je uslyšíte každé úterý na Radiu R.

James Bond je zpět v nové bondovce No Time To Die a i přesto, že už není 007, vypadá to, že je stále ve formě. Poslední film s Danielem Craigem v roli šarmantního britského špiona slibuje spousty akce, intrik a my doufáme, že i uspokojujícího roruzlení příběhu rozloženého do pěti filmů. Na No Time To Die se můžete těšit v dubnu 2020.

Další trailerovou nadílkou byla upoutávka na Wonder Woman 2: 1984. Gal Gadot nás opět přesvědčuje, že je skvělá Wonder Woman. V jejím posledním dobrodružství se postaví Maxwellu Lordovi (Pedro Pascal) a podle všeho i sovětské armádě. Trailer poněkud nešťastně prozrazuje, že se vrací i Chris Pine jako Steve Trevor - jediná velká láska Wonder Woman. I přesto, že nám film připomíná podobně barevného Thora Ragnaroka, vše zatím nasvědčuje tomu, že režisérka Patty Jenkins hodlá potvrdit Wonder Woman jako pilíř současného filmového DC univerza. Wonder Woman vtrhne do kin v červnu 2020.

Na vlnu nostalgie nás poté dostal trailer na Ghostbusters: Afterlife. Je zřejmé, že cílem upoutávky je co nejvíce se vzdálit Ghostbusterům z roku 2016. Tento film totiž rozdělil fandy krotitelů duchů na ty, kteří jej ze srdce nenávidí a na ty, kterým je naprosto lhostejný. Ghostbuster: Afterlife sice připomíná Spielbergoviny z 80tek a Stranger Things, je však patrné, že atmosféra filmu je mnohem bližší původním filmům z roku 1984 a 1989. Filmu se dočkáme v červenci 2020.

Překvapením týdne byl poté trailer na ptákovinu s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli, Free Guy. Free Guy je komedie inspirovaná populárními online hrami, kde Ryan Reynolds ztvárňuje NPC (nehratelnou postavu z videohry), která procitne. Tento zajímavý koncept může být buďto doveden k dokonalosti zajímavými postřehy z herního světa a nebo pohřben trapnými vtipy napsanými někým, kdo videohry nikdy nehrál. Vše záleží na scénáři. Nám nezbývá jen doufat, že vše dopadne dobře a film nás bude bavit stejně jako videoherní předlohy, které jej inspirovaly. Free Guy k nám dorazí v červenci 2020. 

Posledním překvapením minulého týdne byl trailer na druhou řadu The Boys, satirického seriálu ze superhrdinského světa, který si letos získal srdce fandů po celém světě. Jediné, co zatím můžeme o druhé řadě zatím potvrdit je, že nás čeká masakr. Tolik hektolitrů krve v jednom traileru jsme ještě neviděli. Druhá řada The Boys zatím nemá stanovenou premiéru avšak drby naznačují, že pokračování bychom se mohli dočkat v dříve, než se zdá. 

Který trailer nadchnul vás? Dejte nám vědět! Pokud chcete slyšet detailnější report o zprávách z pop-kultury, náš podcast je tu pro vás.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Imperial Pod, filmy, recenze, hry, popkultura, Star Wars, Batman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.