sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #113: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Krásným očím Jezinky snad nejde ani odolat. Starší fenka hledá někoho trpělivého, kdo jí ukáže, co je to láska.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Dino 

Dino je zhruba čtyřletý kříženec větší velikosti. K cizím je nedůvěřivý, ale když si zvykne tak je veselý a mazlivý. Nicméně koho si zamiluje, tak toho si hlídá a vyjíždí po ostatních lidech. Chce to k němu někoho opravdu zkušenějšího, určitě se to dá odnaučit. Jinak je celkem poslušný. Miluje procházky, ve výběhu se sám nudí a „hvízdá“ na nás, ať si s ním jdeme hrát.

Jezinka 

Jezinka je starší fenka křížence jezevčíka. Má tak trošku svůj svět. Když přišla, tak byla absolutně nekontaktní, ale vůbec ne agresivní. Prostě brala člověka jako takovou nutnost. Ve výběhu, když viděla, že pro ni jdeme, tak prostě počkala, až ji vezmeme a odneseme dovnitř. Teď pokročila do stádia člověk = továrna na pamlsky. Když nás vidí, tak přiběhne a čeká, co z nás vypadne. Pohladit se nechá, ale bez jakýchkoli emocí. Ty určitě přijdou hned v dalším levelu. Hledá někoho trpělivého, kdo jí dá čas se přizpůsobit.

Frodo

Frodo je zhruba tříletý kříženec. Miluje pohyb, procházky a v útulku se pekelně nudí. To pak likviduje boudu, kotec, prostě vše, co mu přijde pod zuby. Ve výběhu se také nudí. Potřeboval by k někomu aktivnímu, kdo jej pořádně vylítá a zaměstná mu i hlavu. Cizí moc nemusí a tak by asi nový páníček musel napřed chodit za zvykačku.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.