pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #115: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Mikeš, Miguel a Bona jsou tři krásní pejsci, kteří si, stejně jako další spoluobyvatelé olomouckého útulku, zaslouží nový a milující domov.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Mikeš 

Mikeš přišel do útulku jako zhruba sedmiletý…. jenže už v roce 2013. V útulku zestárl, ale není to žádný klidný dědeček. Nicméně je hodně svůj. Miluje procházky, ale má svou naučenou trasu, kterou většinou nechce měnit. Chcete jít jinam? Ne, prostě nepůjde, buď bude po jeho, anebo se jde zpět do útulku. Je to celkem akrobat, v kotci dokáže i přes svůj věk málem dělat salta. Dříve přelézal plot výběhu, proto do něj bez dozoru nemohl, teď už tam chodí i bez dozoru, ale jakmile se v něm začne nudit, tak má zase snahu přeskočit. Čím je starší, tím je k lidem kontaktnější. Fenky má rád, druhé psy nesnese.

Miguel 

Miguel je starší kříženec jezevčíka. Má už trošku svůj svět a jeho hlavní zájmy jsou pamlsky, procházky, spaní a zase pamlsky. Vždy kolem nás vtipně poskakuje a čeká, co z nás vypadne dobrého. Mazel moc není, ale také není zlý. Ostatní psy moc nemusí, fenky má rád.

Bona 

Bona je 4-5 letá fenka dobrmana. Je to takové správné pako, které zajímá jen balónek. Nicméně díky tomu je schopná fungovat i na určité povely, ale jen dokud máte balónek ve své moci vy. Je mazlivá, přátelská a tak trošku hyperaktivní. Ve správných rukách z ní bude určitě skvělý psí parťák. Snášenlivost s jinými psy zatím nezkoušena, nicméně tato může být v útulku úplně jiná než pak v novém domově.

Foto LOZ

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.