sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #117: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Jestli přemýšlíte darovat chlupaté překvapení pod stromeček, určitě se nejdříve podívejte do útulků, jestli tam nenajdete toho pravého kamaráda. Třeba vás Mireček, Bruno nebo Merlin zaujme a o krásné Vánoce bude postaráno.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Mireček

Mireček je kříženec větší velikosti. Je to největší oblíbenec našich „venčičů“. Je akční, velmi kontaktní a mazlivý. Procházky a pohyb absolutně miluje. Pokud se však nevyřádí a neunaví, dokáže přelézt téměř každý plot a vyvenčit se „po svém.“ Potřeboval by k někomu, kdo by se mu pořádně věnoval a zaměstnal jej. Pak bude oddaným parťákem.

Bruno

Bruno je zhruba sedmiletý bígl. Miluje procházky, pohlazení a na bígla je poměrně dost klidný. Občas se mu někteří lidé nelíbí a pak to dá jasně najevo. Nesnáší ostatní psy.

Merlin 

Merlin je cca šesti letý německý ovčák. V kotci se nudí a pak si hraje nejraději s miskou od vody a to ať tam má hraček kolik chce. Jinak je mazlivý a hodný. Na vodítku moc neumí, motá se všude možně. V útulku má opakované zažívací problémy, už se vyléčily giardie, vyzkoušela řada hypoalergenních granulí, ale zatím nic extra, moc nepřibírá a opakují se mu kašovité průjmy. Teď jej čekají testy na onemocnění slinivky.

Foto LOZ

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.