sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #122: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Zima je v plném proudu a co je lepšího než se zavrtat do postele s čajem a podívat se na pěkný film? Zachumlat se pod peřinu s novým chlupatým kamarádem. Rozárka, Vesna i Nancy jsou perfektními kandidátkami.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Vesna

Vesna je krásná asi 1,5 roku stará fenka, kříženec pravděpodobně Rhodéského ridgebacka. Je to velice přátelská, vítací fenka, miluje všechny a všechno kolem sebe. Je to jemná psí dáma, zpočátku se držící trošku zpět, kdoví co zažila. Potřebovala by k někomu aktivnímu, kdo jí dodá sebedůvěru a bude s ní cvičit a zaměstná nejen tělo, ale i hlavu.

Rozárka

Rozárka je zhruba 4-5 roků stará fenka, kříženec pravděpodobně stafordšírského bulteriéra. Je velmi přátelská a schází jí páníček , který by ji rozmazloval a dělal jí společnost, miluje procházky a pohyb. Fenka je kastrovaná.

Nancy

Nancy je mladá ovčanda, je jí odhadem okolo 1,5 roku. Je poslušná, mazlivá a hrozně hodná. Hledá prima rodinu, která jí dá domov, plnou misku, spoustu lásky a krapet výchovy. Není totiž nad dobře vychovaného a vycvičeného psa.

Autoři

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.