pátek 26. dubna 2024 Oto

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #124: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Je úterý a s ním další roztomilí mazlíci hledající nový a láskyplný domov u hodného páníčka. Navíc dnes má premiéru i trojce krásných pejsků z Útulku pro zatoulaná zvířata Přerov. Nevyberete si nového kamaráda?

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Lara 

Lara je krásné asi 1,5 roku staré trdlo, kříženec . Je to velice přátelská, vítací fenka, miluje všechny a všechno kolem sebe. Bohužel ji páníčci nenaučili vůbec nic. Miluje děti, ráda si hraje a miluje společnost . Potřebovala by k někomu aktivnímu, kdo s ní bude cvičit a zaměstná jí nejen tělo, ale i hlavu.

Sandra

Sandra je asi čtyřletá kříženka labradora. V minulosti se asi stalo něco, co způsobilo, že jí chvilku trvá, než k člověku získá důvěru.

Mikuláš

Mikuláš je kříženec NO narozen 13.9.2016 v útulku, jako štěně našel domov , kde pobýval donedávna. Osvojitelé se dostali do tíživé situace a tak je psík znovu v útulku a znovu hledá domov. Je to mladý učenlivý pes.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Rambo

Rambo je asi osmiletý kříženec rotvajlera. Chvíli mu trvá něž se adaptuje v novém prostředí. Když si zvykne je hodný a přátelský. Bohužel má na obou očích počínající šedý zákal, takže hůře vidí. Ovládá základní povely i chůzi na vodítku. Miluje pískající hračky a zbožňuje piškotky. Nejspokojenější bude na zahradě, kde bude spolehlivý hlídač.

Gaston

Má asi 1,5 roku a je to kříženec amerického pitbulteriéra. Je to puberťák, který zkouší, co vše si může a nemůže dovolit. Proto pro něj hledáme zkušeného chovatele, který i tak bude muset za Gastonem nějakou dobu docházet, aby si na sebe zvykli. Jinak je hodný mazlivý a přítulný. Rychle se učí. Základní povely ovládá. Miluje házení balónků a přetahování. Mohl by být jak v bytě tak i v domku se zahrádkou s přístupem dovnitř. Je kastrovaný.

Fantom

Je asi 2,5 letý kříženec bandoga a cane corso. Je to takové neobratné malé slůně. Je velmi hravý, rád balónkuje či se přetahuje. Je to velký mazel. Ovládá základní povely. Vhodný pro zkušenějšího chovatele, jelikož stále zkouší, co si může dovolit. Zájemce na Fantoma musí počítat s tím, že za ním bude muset nějakou dobu docházet, aby si na sebe zvykli. Není vhodný k dětem a ostatním zvířatům. Je kastrovaný.

Foto LOZ, útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.