sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #126: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Boris je asi desetiletý kříženec dlouhosrstého jezevčíka. Delší dobu si zvyká v novém prostředí, když si zvykne je přátelský. Není vhodný k dětem ani k jiným zvířatům. Nejvhodnější nový domov pro Boriska bude u starších lidí s domkem se zahrádkou, kde může volně běhat a skotačit. Miluje piškoty.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Boris

Je asi desetiletý kříženec dlouhosrstého jezevčíka. Delší dobu si zvyká v novém prostředí, když si zvykne je přátelský. Není vhodný k dětem ani k jiným zvířatům. Nejvhodnější nový domov pro Boriska bude u starších lidí s domkem se zahrádkou, kde může volně běhat a skotačit. Miluje piškoty.

Gana

Je asi desetiletá kříženka. Přátelská mazlivá a velmi kontaktní fenečka. Na svůj věk je opravdu velmi akční. Vhodná ke starším dětem. S jinými psy se snáší dobře. Mohla by žít jak v bytě, tak i u domku se zahradou.

Jack

Je asi roční kříženec. Přátelský hravý mazlivý a velmi hyperaktivní pes. Miluje balónky a vlastně všechny hračky. Základní povely mu zatím nic neříkají, ale když s ním bude mít páníček trpělivost, rychle se je naučí. Vhodný ke starším dětem. Nejspokojenější bude u lidí s aktivním způsoben života. Není vhodný do bytu, jelikož když se nudí má potřebu všechno vytahovat a trhat. Psy nemusí, ale s fenkami je kamarád.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Adéla 

Adéla je asi osmiletá fenka rotvajlera, milující společnost lidí, a která hledá fajn pánečka, který jí poskytne láskyplný domov. Fenka zpočátku vypadala vystrašeně, trošku i vrčela, bylo to však způsobeno tím, že ji její majitel opustil a ona jen nevěděla co se děje. Ovládá povely sedni a lehni a velmi brzy se z ní stal mazel.

Emili

Emili je asi dva a půl letá stará fenka NO nebo jeho kříženec. Nepolíbená výcvikem a ani výchovou, tak troch divoženka. Je to kontaktní učenlivá fena, která se bude s radostí učit. Odměnou pánečkovi bude její oddanost.

Tobi

Tobi je asi sedmiletý kříženec s nádherným kukučem. V hlavě však má trošku zmatek, při prvním setkání s někým novým se chová trochu roztržitě, je to však jen strach z nového a trpělivý člověk má za chvilku vyhráno, získá si Tobyho přízeň. Při dobrém, laskavém a důsledném přístupu z něj bude ten nejmilejší parťák.

Foto LOZ, útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.