pátek 26. dubna 2024 Oto

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #130: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Argo je asi dvouletý kříženec, který je zpočátku velmi bojácný a nedůvěřivý, ale jakmile si zvykne je hodný, mazlivý a velmi kontaktní. Základní povely po nějakém úplatku zvládá.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Ginny

Ginny je asi čtyřletá kříženka. Je hodná, hravá a mazlivá. Vhodná do bytu, ale spokojená bude i u domku se zahradou. Není vhodná k malým dětem a ostatním psům. Ráda aportuje balónky. Základní povely ovládá, chůzi na vodítku zvládá bez problémů. Podle její reakce na pány usuzujeme, že od nich nic dobrého nezažila, proto případný pěstoun by musel za Ginny docházet než si zvykne.

Argo

Argo je asi dvouletý kříženec, který je zpočátku velmi bojácný a nedůvěřivý, ale jakmile si zvykne je hodný, mazlivý a velmi kontaktní. Základní povely po nějakém úplatku zvládá. Vhodný k domku se zahradou. Ostatní psy si vybírá. Argo je vhodnější ke starším dětem z důvodů jeho neohrabanosti při dovádění a hraní si. Kvůli jeho nedůvěřivosti musí budoucí zájemci počítat s tím, že za Argem budou muset nějaký čas docházet.

Ťuňťa

Ťuňťa je to asi desetiletý kříženec. Z počátku k lidem velmi nedůvěřivý, delší dobu mu trvá než se adaptuje v novém prostředí. Jakmile si zvykne, je hodný a přátelský. Základní povely nezná, ale chůzi na vodítku ovládá. Vhodný jako společník ke starším lidem.

 

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Alma

Alma je asi dvouletá fena, kříženec velké velikosti. Je to milá, mazlivá, temperamentní fenka, milující pozornost a je nadšená se něčemu novému naučit. Prozatím umí jen základní povely, jako je třeba sedni.

Kent

Kent je asi dvouletý kříženec, pohodář, který bude dobrým společníkem mladším aktivním páníčkům.

Mikuláš

Mikuláš je kříženec NO asi dva a půl roku starý, hledá domov u aktivních páníčků, kteří budou mít čas na jeho výcvik, je učenlivý a za pamlsek či pohlazení se rád bude učit všemu novému.

Foto LOZ, útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.