sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #137: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Mireček je kříženec větší velikosti. Je akční, velmi kontaktní a mazlivý. Procházky a pohyb absolutně miluje. Potřeboval by k někomu, kdo by se mu pořádně věnoval a zaměstnal jej. Pak bude oddaným parťákem.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc  Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Amanda

Amanda je asi čtyřletá fenka, milující společnost lidí, oddaná, trpělivá a čistotná. Amanda však velmi špatně vidí a časem oslepne zcela, vada očí bohužel nejde léčit. Bylo by lepší, kdyby byla psím jedináčkem, díky špatnému zraku se občas lekne jiných psů a potom je problém ji udržet. Je zde někdo, kdo si tuto psí dámu vezme a poskytne ji láskyplný domov?

Dargo

Dargo je přibližně tříletý kříženec větší velikosti. Cizí lidi moc nemusí, hlavně některé muže. Jinak je to hodný a veselý pes, miluje procházky i blbnutí s míčem ve výběhu. Je poslušný, umí základní povely. Bohužel trpí onemocněním slinivky. To jej však téměř v ničem neomezuje, pouze musí dodržovat přísnou dietu.

Mireček 

Mireček je kříženec větší velikosti. Je to největší oblíbenec našich „venčičů“. Je akční, velmi kontaktní a mazlivý. Procházky a pohyb absolutně miluje. Pokud se však nevyřádí a neunaví, dokáže přelézt téměř každý plot a vyvenčit se „po svém.“ Potřeboval by k někomu, kdo by se mu pořádně věnoval a zaměstnal jej. Pak bude oddaným parťákem.

Foto LOZ Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.