pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #41: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Dnešní nabídka opuštěných zvířátek se skládá ze tří pejsků a tří kočiček, kteří hledají domov. Podaří se jim ho najít?

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Loula 

Loula je zhruba pětiletá fenečka většího vzrůstu, kříženka NO. Je velice milá a hodná. Zajímavé na ní je především to, jak umí chodit na vodítku. Netahá, vždycky vycítí konec vodítka a zpomalí. Se psy se snese, ale dělá si „pořádky". S fenkami jsme ji nezkoušely, ale protože byla nalezena přivázaná u stromu ještě s druhou fenkou, tak by to teoreticky také neměl být problém.

Akim 

Akim je asi pětiletý kříženec menšího vzrůstu. Je velice aktivní, rád aportuje, běhá, miluje procházky a zatím se jeví jako pohodář.  Také je velice čistotný, proto je vhodný do bytu.

Maxíček 

Maxíček je kříženec menší velikosti, starý cca 7 roků. Do útulku se dostal v dubnu 2016. Z počátku se mu moc nelíbilo připínání na vodítko, ale teď už to celkem zvládá. Nejlépe by mu bylo v domečku se zahrádkou, aby na vodítku vůbec chodit nemusel. Na ty, které zná, je pohodář.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Vlastička 

Vlastička je odrostlé kotě, které se nějakou dobu toulalo u vlakového nádraží v Olomouci. Upozornili nás na ni všímaví lidé, kterým nebyl její osud lhostejný. Je úžasně mazlivá, nechá si snad všechno líbit a nejraději spí v posteli natažená podél člověka, kterého má ráda.

Čenda 

Čenda je asi 2letý kocourek. Byl nalezený u VŠ kolejí na ul. Šmeralova, kde chodil za lidmi a hrozilo mu nebezpečí od aut na blízké rušné silnici. Je velmi přátelský a hravý. Má postižené levé oko, zřejmě po prodělané infekci. Dle veterinářky je možná částečná náprava.

Toníček

Toníček  je krásný, teď už 6-měsíční, původně plachý kocourek, který už udělal velké pokroky ve vymazlovacím procesu. Přesto potřebuje někoho, kdo bude trpělivý a dá mu víc času při společném seznamování.

Čtěte více:

Foto Pomocné ruce a LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.