úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #43: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Úterý, to už je skoro synonymum pro naši pravidelnou rubriku o zvířátkách, které na vás čekají v olomoukých útulcích. Koukněte, kdo na vás tentokrát pomrkává očkama.

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Vesel

Vesel je úžasný asi devítiletý hafan střední velikosti. Na svůj nový domov čeká v útulku již od září 2015. Přitom jak už jeho jméno napovídá, je stále veselý, aktivní a kontaktní. Miluje procházky, míčky a hlavně lidskou společnost. Nechápeme, proč nemá žádné zájemce, přitom ani vzhledem není jako „každý druhý". Vesel je originál úplně ve všem a opravdu už by si nový domov zasloužil. Kdo udělá našeho Vesela ještě veselejším?

Ambla

Ambla je asi pětiletá fenka menší velikosti. Zpočátku se bojí a je nedůvěřivá, ale když zjistí, že jí nic nehrozí, tak je velice hodná a mazlivá.

Prosta

Prosta je asi tříměsíční „torpédo". Je jí všude plno, neví, jestli si chce dřív hrát nebo se mazlit, zkrátka je takové normální štěně.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Vlastička 

Vlastička je odrostlé kotě, které se nějakou dobu toulalo u vlakového nádraží v Olomouci. Upozornili nás na ni všímaví lidé, kterým nebyl její osud lhostejný. Je úžasně mazlivá, nechá si snad všechno líbit a nejraději spí v posteli natažená podél člověka, kterého má ráda.

Čenda 

Čenda je asi 2letý kocourek. Byl nalezený u VŠ kolejí na ul. Šmeralova, kde chodil za lidmi a hrozilo mu nebezpečí od aut na blízké rušné silnici. Je velmi přátelský a hravý. Má postižené levé oko, zřejmě po prodělané infekci. Dle veterinářky je možná částečná náprava.

Toníček 

Toníček je krásný, teď už 6-měsíční nádherný původně plachý kocourek, který už udělal velké pokroky ve vymazlovacím procesu. Přesto potřebuje někoho, kdo bude trpělivý a dá mu víc času při společném seznamování. 

Foto LOZ, Pomocné ruce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.