čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #52: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Venku je sice aprílové počasí, že by ani psa nevyhnal, ale s touto nabídkou pejsků a kočiček se budete chtít stejně pořád jenom mazlit doma. Rody, Bobina nebo Missi uvítají nového páníčka a domov s radostí.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Bobina

Bobina je asi roční kočička, která se přitoulala k naší dobrovolnici na zahradu. Je to asi jedna z mnoha vesnických koček, o které se jejich majitelé nezajímají. Byla vykastrována a 2x odčervena. V současné době je v léčení s ušima. Je klidné povahy, ale další kočky nemá moc v lásce a odhání je. 

Sheila

Sheilaje asi 5-měsíční krásně zbarvená kočička, milá a mazlivá. Je 2x odčervená, testovaná FIV/FeLV a vykastrovaná. 

Mikeš

Mikeš je asi 6-měsíční kocourek z kolonie toulavých koček od Penny. Byl odchycen začátkem ledna, byl zcela plachý, velmi hubený a trpěl průjmem. Byl přeléčen antibiotiky, je odčerven a 2x naočkován, testován na FIV/FeLV. Z původně velmi plachého kocourka se v dočasném domově stal hravý parťák ostatních svěřenců. Ještě si trochu drží odstup, ale už se nechá pohladit. Bude potřebovat velmi trpělivého a laskavého páníčka. Bude mu dobře v domku se zahradou, ale i v bytě, když bude mít kočičího kamaráda.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Crow

Crow je cca čtyřletý JRT, který se k nám dostal v listopadu 2015. Miluje pohyb, procházky a hlavně piškotky. Z počátku byl hodně bázlivý, v současné době se již zdá být v pohodě. Nemá rád druhé psy ani fenky. Nejlépe by mu pravděpodobně bylo u někoho, kdo má s tímto plemenem již zkušenosti. 

Missi

Missi je mladá aktivní fenka, která miluje lidskou společnost. Má obrovskou sílu a proto by potřebovala k páníčkovi, který by zvládl její divokost a přebytek energie. K lidem je zlatá, ale s ostatními psy má tendence si stále "něco vysvětlovat". 

Rody

Rody je mladý labrador, taková neřízená střela. Je plný energie, a proto by potřeboval k aktivním lidem.

Foto Pomocné ruce a LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.