čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #54: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Všichni mazlíci by rádi navštívili novou rodinu, v které by našli otevřenou náruč pečujících páníčků. Pokud uvažujete o tom, že byste si rádi pořídili čtyřnohého kamaráda, tak si můžete vybrat některého z olomouckých útulků. Určitě se vám odvděčí nezištnou láskou.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Janet

Janet je asi sedmiměsíční krásná kočička, která od nás odešla do adopce s kočičkou Lilly loni ke konci roku. Bohužel se obě nyní nedokázaly smířit s příchodem miminka do domácnosti a začaly doma čůrat mimo záchodky. Janet je milá, mazlivá a hravá kočička. Čeká ji kastrace. Je očkovaná a odčervená.

Maxík

Maxík je úžasný pohodový kocourek středního věku. Loni byl naším spolkem odchycen na krmném místě na ulici Jánského a byl vykastrován. Asi proto, že se z jeho venkovního domova teď stalo staveniště, přesídlil kocourek na sídliště u Penny. Dle jeho postavy je vidět, že je hodnými lidmi vykrmován, ale protože je velice vstřícný, mohlo by mu na ulici hrozit nebezpečí. Maxíček miluje chování na klíně a užívá si drbání na bříšku. Byl by moc vděčný za nový domov, nejlépe v domečku s možností chodit ven.

Tomi

Tomi je nalezenec, přidal se ke kolonii toulavých koček a u nich se zdržoval. Je velice hodný a klidný kocourek. Někdo se ho ale chtěl zbavit, tak ho vyhodil na ulici. Nikdo ho nehledal, tak skončil v dočasce u naší hodné dobrovolnice. Nejlépe by mu bylo u starších lidí, kde by byl jen sám bez společnosti jiných koček.

 

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Largo

Largo je zhruba šestiletý kříženec větší velikosti. Je přátelský, aktivní, miluje procházky. Na vodítku chodí pěkně, jen občas cukne. S jinými psy jsme jej nezkoušeli, ale na procházce si jich nevšímá.

Leontýnka

Leontýnka je asi dvouletá fenka malé velikosti, kterou někdo přivázal u jedné restaurace v Olomouci. Je hodná a mazlivá. Když na ni mluvíte, začne „tancovat“ na zadních. Je prostě kouzelná.

Monster

Už jste někdy viděli dvacetikilového jezevčíka s hlavou rotwajlera? Tak přesně tohle je náš Monster, i když na fotkách to tak nevynikne. Monster má asi 5 let, je kamarádský a miluje procházky. Jeho vtipný vzhled a přátelská a veselá povaha z něj dělají opravdu kouzelného psího parťáka.

Autoři | Foto LOZ - Olomouc, Pomocné ruce Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.