pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #58: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Po týdnu se znovu objevilo několik krásných a roztomilých zvířátek, která potřebují pomoc, lásku a domov. Zaujal vás některý mazel natolik, že byste si ho chtěli vzít domů?

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

František

František je asi roční kocourek ze staveniště na Jánského ul. v Olomouci. Je ze začátku trošku plašší, ale jak na něj člověk položí ruku, hned je z něj uvrněný mazlík. Je vykastrovaný a odčervený.

Leonardo

Leonardo je kocourek středního věku. Přitoulal se k jednomu domu ve Věrovanech, kde ho majitelé několik týdnů krmili. Čekají ho testy na FIV/FeLV a kastrace.

Čertík

Čertík je asi roční kocourek, odchycen na letišti v Neředíně. Velmi rychle si zamiloval lidi a teď je velmi mazlivý a komunikativní. Je vykastrovaný a odčervený.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Olajs

Olajs je asi pětiletý kříženec, taková zmenšenina labradora. Je aktivní, má rád míčky i procházky. K lidem je přátelský, s ostatními psy jsme jej zatím nezkoušeli.

Pom

Pom je zhruba sedmiletý, střapatý kříženec menší velikosti. Ideálně by se hodil na zahradu k domku. Je hodný a mazlivý. S ostatními psi jsme jej nezkoušeli.

Malvin

Malvin je šestiměsíční kříženec pravděpodobně rotvajlera, který se našel jako třídenní štěně loni v prosinci. Bohužel se k nám 5.5. vrátil z osvojení, kvůli údajné agresivitě, kdy osvojitelé nezvládli výchovu štěněte. Z počátku byl hodně vystrašený a měl tendenci nás všechny sežrat, teď už je však s námi všemi největší kamarád a bezstarostné štěně. Na procházkách umí chodit na vodítku, netahá a chce poslouchat, jen ho zatím pořádně nikdo nic moc nenaučil. Potřeboval by najít pánečka, který mu věnuje péči a lásku, zároveň však i pevnou ruku a výcvik, a vychová z něj správného psího parťáka.

Autoři | Foto Pomocné ruce Olomouc, LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.