pátek 26. dubna 2024 Oto

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #95: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Dneska se vám představí dokonce čtveřice krasavců, čekajících na nový domov. Například Sára prodělala zlomeninu obou kolenních kloubů a má za sebou několik operací. Přesto je to hravé štěně a s novým páníčkem si užije kopu radostí.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc -Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Emily

Emily je nejvíc akční babča na světě. Je to kříženka menšího vzrůstu, která přišla do útulku s obrovským nádorem na mléčné žláze, který byl navíc prasklý. Po operaci se úplně zotavila a teď řádí. Je to největší mazel, je čistotná, ale také dokáže přelézt plot a zdrhnout. Proto je vhodná spíše do bytu.

Bazi 

Bazi je zhruba pětiletý kříženec pitbulteriéra. Je to hodný mazel, čistotný, miluje pohyb a hlavně procházky. Umí pár povelů, ale poslouchá jen pokud zrovna nemá na práci něco jiného, třeba štěkat na souseda ve vedlejším výběhu. Jinak vypadá jako pohodář.

Jack 

Jack je zhruba pětiletý kříženec staforda. Je to poměrně akční pes, vcelku poslušný a také mazel. Miluje lítání ve výběhu a také procházky. 

Sára

Sára je půlroční kříženec střední velikosti. Do útulku se dostala se zlomeninami obou loketních kloubů předních pacek. Absolvovala několik operací, a více jak tři měsíce se dávala do kopy tak, aby mohla zase chodit. Na pravou přední už bude doživotně pajdat, nikdy nebude žádný velký sportovec a také nebude schopna ujít dvacetikilometrovou procházku. Bude ale super parťák do nepohody. Sářiny příběhy můžete najít zde.

Autoři | Foto LOZ Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.