pátek 26. dubna 2024 Oto

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #102: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Čárlí je malý nezbeda, Art je zpočátku trochu bázlivý a Britta má ráda pohyb a svobodu. Dnešní trojce pejsků je velmi rozmanitá, ale jedno mají společné. Hledají domov. Nenajdou jej u vás?

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc -Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Čárlí

Čárlí je přibližně dvouletý kříženec. Je to takový malý nezbedník, kterého jeho předešlí páníčci nenaučili absolutně nic. Do útulku byl přijat po té, co jej majitelka přestala zvládat a na její inzerci se nikdo neozval. Je to veselý, mazlivý, akční a také velice chytrý pes. Potřebuje k někomu, kdo se mu bude věnovat a nejlépe s ním absolvuje aspoň základní výcvik. Od původní majitelky máme informace, že je zvyklí na děti a bojí se dospělých mužů. Asi ještě nepoznal toho správného.

Art 

Art je zhruba tříletý kříženec. Je to krásný, mladý aktivní pes. Zpočátku je k cizím bázlivý, ale když zjistí, že mu nic nehrozí, tak se z něj stane mazel. Miluje procházky i lítání ve výběhu.

Britta

Britta je čtyřletá fenka německého ovčáka. Do útulku se dostala po zhoršení zdravotního stavu jejího páníčka, protože se o ni neměl kdo jiný postarat. Je to hrozně hodná, mazlivá fenka, která byla dosud zvyklá na volný pobyt po zahradě a dvoře, a absolutně nedává pobyt v kotci, což se projevuje sebedestrukčním chováním (okusuje si ocas a boky). Z tohoto důvodu je celý den puštěná v jednom z našich výběhů a přednostně se dává na procházky našim venčičům. Hodila by se k aktivním lidem, nejlépe k domku se zahradou.

Autoři | Foto LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.