sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #104: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Dino je k cizím lidem zpočátku nedůvěřivý, ale když si zvykne, tak je mazel. Argo má spoustu energie, kterou by potřeboval vybít s aktivním páníčkem a Yogy je kamarádský s ostatními psy. Trojce pejsků z útulku hledá nový domov, ve kterém by našla také milujícího páníčka.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc -Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Dino

Dino je zhruba čtyřletý kříženec větší velikosti. K cizím je nedůvěřivý, ale když si zvykne tak je veselý a mazlivý. Nicméně koho si zamiluje, tak toho si hlídá a vyjíždí po ostatních lidech. Chce to k němu někoho opravdu zkušenějšího. Jinak je celkem poslušný. Miluje procházky, ve výběhu se sám nudí a „hvízdá“ na nás, ať si s ním jdeme hrát.

Argo

Argo je mladý kříženec AST. Je poměrně akční, například se nám rozhodl zlikvidovat stromky ve výbězích, tak že se snaží zavěsit na jejich větve. Pravděpodobně jej to v minulosti někdo učil. Potřeboval by páníčka, který se mu bude dost věnovat, nejlépe s ním absolvuje cvičák a dokáže jej zaměstnat tak, aby vybil tu spoustu energie, kterou má. 

Yogy 

Yogy je cca osmiletý kříženec malamuta. Je to akční, hodný pes, který se v pohodě snese s fenami i ostatními psy. Nejlépe by mu bylo vedle psího kamaráda nebo kamarádky. Je dost vybíravý v jídle.

Autoři | Foto LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.