čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Víkend nabídne zábavu pro rodiny i akce pro sportovce

Pokud stále tápete, co podniknout tento víkend, můžete navštívit některou z akcí v Olomouckém kraji. Zábavný program si pro své návštěvníky připravil zámek Plumlov nebo hrad Bouzov. Na své si ale přijdou také sportovci, nebo třeba parta kamarádů.

Zámek Plumlov si připravil na sobotu Hravé odpoledne s kostkou. Návštěvníci si mohou vyzkoušet lukostřelbu, zajezdit si na koloběžkách, nebo tvořit v kreativních dílnách. K poslechu zahrají tři kapely a nebude chybět ani loutkové divadlo. Vstup je zdarma.

Hradní zábavu v podobě historického jarmarku a dalších aktivit pak nabídne akce Bouzovský mumraj, o které jsme již psali zde. Vstupné taktéž není zpoplatněno. A pozadu nejsou ani Velké Losiny, ve kterých se v neděli uskuteční další z řady promenádních koncertů. Poslechnout si tentokrát budete moci historický rock kapely Quantum Minoris. 

V Holici zase bude od pátku do neděle první Holická pouť s mnoha atrakcemi pro různé věkové kategorie. 

Sportovní nadšenci si přijdou na své na sobotní akci Sedm pohoří, jejíž pátý závod se půjde v Koutech nad Desnou. Na výběr mají ze dvou možných délek – devíti a dvaadvaceti kilometrovou trasu. Trasa vede převážně horskými pěšinami přes Mravenečník a Dlouhé stráně.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto unsplash.com

Štítky akce, aktivity, zábava, sport, rodina, výlety

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.