sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

SOUTĚŽ: Vyhrajte dva lístky na muzikál Madagaskar a udělejte si výlet do Ostravy

Po velkolepém úspěchu loňské premiérové tour, které vidělo přes 60.000 diváků, se muzikálové dobrodružství MADAGASKAR vrací, a Olomoucká Drbna má pro vás lístky!

Vydejte se se lvem Alexem, zebrou Martym, hrošicí Glorií a žirafou Melmanem a na dobrodružství ve velkolepé muzikálové show. Můžete se těšit na skvělé výkony profesionálních muzikálových herců, speciální výpravu s největší LED stěnou v českých muzikálech a krásnými pohádkovými kostýmy. Přijďte se svými dětmi a zažijte Madagaskar naživo a v češtině!

A těšit se můžete také na známou píseň Já tak rád trsám trsám, kterou zazpívá král Jelimán v podání známého zpěváka Václava Noida Bárty. Dále vystoupí např. Michaela Nosková, Roman Tomeš, Petr Ryšavý, Tomáš Smička, Petr Kutheil a další.

Soutěžte o dva lístky do Ostravar arény, který se koná 8. prosince v 17:30! Stačí správně odpovědět na otázku a mít štěstí při losování! Soutěžit můžete až do čtvrtka 29. listopadu do 12:00, poté bude vyhlášen vítěz.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.
Soutěž byla ukončena, vítězem dvou lístků se stává M. Dvořáková.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.