středa 24. dubna 2024 Jiří

SOUTĚŽ: Vyhrajte balíček vzorků dámské kosmetiky z nově otevřené prodejny FAnn v Šantovce

Balíček té nejlepší kosmetiky z mnoha zemí Evropy můžete vyhrát v nové soutěži Olomoucké Drbny. Pěti vylosovaným výhercům věnujeme vzorky od parfumerie FAnn, která otevřela zrekonstruovanou prodejnu v Šantovce!

Parfumerie FAnn se může pyšnit titulem nejkrásnější parfumerie na Moravě - pro milovnice kosmetiky hotový ráj. V poslední době na pultech můžete vidět i nové značky dekorativní kosmetiky, například luxusní kosmetiku Guerlain, která pochází z jednoho z nejstarších parfémových domů na světě, nebo Naj Oleari, jejíž českou tváří je modelka Alena Šeredová.

Mimo tyto světově známé značky najdete ve FAnnu i řadu značek exluzivních, například dánský GOSH specializující se na dekorativní a vlasovou kosmetiku, která je ve FAnnu exkluzivně již čtyři roky. Mezi další zavedené značky patří švýcarská Juvena a francouzská pečující kosmetika Matis. Zcela jedinečnou značkou je Any Cosmetics, za jejímž vznikem stojí známá česká youtuberka Not so funny Any, která má v současné době na sociální síti Instagram přes 240 tisíc sledujících. Rovněž se pyšní titulem první Češky, která dokázala založit kosmetickou značku bez spolupráce s jinou firmou.

Do soutěže budou započítány jen ty odpovědi, které budou odeslány spolu s kompletními kontaktními údaji. Výherce kontaktujeme na uvedenou e-mailovou adresu a jejich jména zveřejníme také v tomto článku.


Z důvodu zajištění férovosti soutěže budou z losování automaticky vyloučeni účastníci, kteří odešlou formulář se shodnými kontaktními údaji více než jednou.
Pěti vylosovaným výhercům věnujeme dárkovou tašku kosmetických produktů od parfumerie FAnn.

Soutěž byla ukončena. Balíček vzorků dámské kosmetiky vyhrávají Michaela Víšková, Vendula Paculová, Kristina Kučerová, Šárka Pašková a Eliška Jančíková. Blahopřejeme a všem ostatním děkujeme za hojnou účast.

Štítky soutěž, kosmetika, FAnn, dárkový balíček

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.