pátek 26. dubna 2024 Oto

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert kapely Jelen

Patříte mezi fanoušci kapely Jelen? Pak si nesmíte nechat ujít jejich koncerty v Olomouci, které proběhnou 12. a 13. listopadu. A pokud jste nesehnali lístky, nevadí! Olomoucká Drbna vám dává možnost zasoutěžit si o ně. Dvěma vylosovaným věnujeme dva lístky.

Kapela Jelen se v posledních letech na české scéně zabydlela, působí však už od roku 2012. Na kontě mají čtyři studiová alba, to poslední vydali v červnu letošního roku a nese název Půlnoční vlak Michala Tučného, stejně jako jejich aktuální turné. Najdete na něm celkem dvanáct písní Michala Tučného, které si kapela přetvořila na základě svého osobitého způsobu hraní. V rámci jejich vystoupení s nimi zpívá dcera Michala Tučného Míša.

Olomoucké koncerty proběhnou 12. a 13. listopadu v S-Klubu na třídě 17. listopadu. Do soutěže o lístky se zapojíte zodpovězením níže uvedené otázky a vyplněním formuláře. Pouze formuláře s kompletními kontaktními údaji budou započítány do soutěže.

Dva vylosovaní výherci od nás obdrží dva lístky. Výherce kontaktujeme na e-mailovou adresu uvedenou ve formuláři. Uvedené osobní údaje nebudou poskytovány třetím stranám a budou využity pouze v rámci soutěže.

Z důvodu zachování férovosti soutěže budou z losování automaticky vyřazeni soutěžící, kteří odešlou formulář se shodnými kontaktními údaji více než jednou.
Soutěž byla ukončena. Dva lístky vyhrávají Eliška Šťastná a Radek Navrátil. Všem ostatním děkujeme za účast.

Autoři | Foto Facebook kapely Jelen

Štítky soutěž, jelen, kapela, koncert

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.