pátek 19. dubna 2024 Rostislav

BLESKOVÁ SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky do klubu 15 minut na rappera Maniaka

Už tento pátek vystoupí v olomouckém 15 Minut music clubu diktátor nových pravidel českýho rapu Maniak z labelu BIGGBOSS. Gamechanger a rapper Maniak má venku druhé řadové album. Ach Ano III: Ballerbyn a už tento týden ho čeká release party mimo jiné i v Olomouci.

Člen labelu Bigg Boss svou novou deskou navazuje na předchozí mixtapes Ach Ano a Ach Ano II: Děti z Ballerbynu. Jako hosté se na ní z českých umělců představují PSH, Protiva nebo Maniakova dvorní DJka Black Angelika, která se ukáže i na olomoucké party. Kromě slovenských rapperů jako Separ a Radikal Chef tady figuruje taky francouzský hudebník Lord Esperanza. 

Koncert se koná už zítra (6.12.) v olomouckém 15 Minut Music clubu od 21:00. Online předprodej je ukončen. Vstupenky budou ale k dispozici i u vstupu do clubu.

Vyhrajte lístky na tento koncert. Do dnešních 13:00 stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Pro tři z vás máme po dvou vstupenkách na akci. Z důvodu zachování férovosti soutěže budou z losování automaticky vyřazeni soutěžící, kteří odešlou formulář se shodnými kontaktními údaji více než jednou.
Soutěž byla ukončena, výherkyněmi jsou P. Fuchsová, B. Ďurišová, N Jarošová. Vítězové budou redakcí kontaktováni telefonicky, všem ostatním děkujeme za účast v soutěži.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Maniak, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.