pátek 26. dubna 2024 Oto

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na koncert zpěvačky Lenky Dusilové v S-klubu

V sobotu 22. února vystoupí v olomouckém S-klubu zpěvačka Lenka Dusilová, která je na scéně už od svých šestnácti let. Její kariéra jí přinesla už šest sošek cen Anděl a to v kategorii Zpěvačka roku.

Lenka Dusilová se v počátcích své hudební kariéry věnovala rocku a popu, později se  přesunula spíš ke kombinaci více stylů a osobnímu vyjádření skrze hudbu. V průběhu let se z ní stal mimořádný úkaz české hudební scény, pozornost na sebe totiž strhla svým výtečným vokálem, nekonečnou energií a požitkem při vystupování.

Spolupracuje také s mnoha předními muzikanty a hudebníky české scény, jako je kapela Lucie, David Koller nebo kapela Pusa. Za svoji kariéru vydala celkem devět sölových desek a mezi její největší hity patří Holka magor, Rock the show nebo pro tebe.

Nedávno na sebe upozornila také úspěšným audiovizuálním projektem Monument/um, jehož první ročník loni v létě podpořil ohrožené památky v bývalých Sudetech. 

Zpevačka se v roce 2020 vydává na své sólové turné, v rámci kterého zavítá i do olomouckého S-klubu. 

Soutěž byla ukončena, výherkyněmi jsou V. Vrbová a M. Hajduková. Vítězové budou redakcí kontaktováni telefonicky, všem ostatním děkujeme za účast v soutěži.

Ohodnoť článek

Štítky koncert, S-klub, soutěž, lístky, hudba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.