sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zanedbání kolísání teploty chladící kapaliny motoru auta se může prodražit

PR článek

Pokud vám v autě palubní počítač indikuje kolísání teploty chladící kapaliny, nepodceňujte tuto skutečnost a ihned vyrazte do servisu, říká výrobce vodních čerpadel VAICO.

Může dojít k různým problémům s vodním čerpadlem, ale nejčastějším problémem je uložení čerpadla nebo méně častá destrukce hnacích křídel v čerpadle. Selhání celého systému vodního čerpadla může skončit hodně nepříjemně pro majitele vozu, a to především po finanční stránce.

Selhání vodního čerpadla znamená silné omezení, ba dokonce úplné vyřazení chlazení motoru. Je lepší nepodceňovat i tu nejmenší pochybnost ve spojení s chlazením motoru.

Co se týče řešení, vše záleží na správném výběru náhradního dílu. „Je nutné nainstalovat opravdu kvalitní náhradní díl, který má obrovskou životnost a dá vašemu autu přesně to, co chce," říká Jan Přecechtěl, který se čerpadly značky VAICO zabývá.



Vodní čerpadla od výrobce VAICO dosahují vysoké kvality. Mluvíme tu totiž o významném německém výrobci náhradních dílů, které prochází stejnými testy jako originální díly. Podstatná část nabízených produktů dosahuje jakosti Q+, která odpovídá standardům německé výroby. Jistota původu je zajištěna pečetí německé výroby ještě před předáním jakémukoliv distributorovi. Více o této značce se dozvíte na adrese www.Autodoc.cz.

Štítky VAICO, chladící kapalina, auto, motor

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.